Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Perfect pakket samengesteld

Perfect pakket samengesteld

Pluimers Kraanverhuur neemt nieuwe Tadano HK 4.070-1 autokraan in gebruik.

Vanuit het perspectief van Willard Pluimers, directeur van de gelijknamige kraanverhuurder uit Rijssen, zijn er een aantal goede redenen voor de Tadano HK 4.070-1 autolaadkraan: “Wij hebben vooral voor deze kraan gekozen omdat deze geschikt is voor het beoogde doel aanzienlijk goedkoper in aanschaf en gebruik dan een terreinkraan. Hij is bovendien heel eenvoudig in gebruik”, vertelde hij toen de kraan werd afgeleverd op de locatie van Pluimer in Rijssen . De kraan werd overgedragen door de Nederlandse Tadano Sales Manager Richard Beenen.
Pluimers was vooral onder de indruk van het Volvo Tridem-chassis met gestuurde sleepas, waardoor de kraan minimale draaicirkels krijgt . Hij kan sowieso veel uit het onderstel van deze fabrikant halen: de Volvo I-Shift transmissie is erg populair bij zijn chauffeurs en de kwaliteit en service van Volvo staan bekend als zeer goed. Uiteraard profiteert ook de HK 4.070-1 hiervan .
Als verdere pluspunten noemt hij het H-supportsysteem met vijf steunpoten, waardoor de kraan bijzonder flexibel inzetbaar is op smalle bouwplaatsen, en niet in de laatste plaats het Tadano Smart Chart-systeem: “Deze intelligente kraanbesturing voor gecombineerde kranen. De bediening van de giek en koprollen maakt zulke hoge draagvermogens mogelijk. We kunnen de HK 4.070-1 zelfs gebruiken voor klussen in de 80-tonsklasse”, benadrukt hij. Al met al heeft Tadano met de HK 4.070-1 het perfecte pakket voor hem samengesteld.

Over Pluimers Kraan Verhuur

Het Nederlandse kraanverhuurbedrijf Pluimers, gevestigd in Rijssen, biedt haar diensten aan particuliere en zakelijke klanten door heel Nederland. De moderne vloot van het bedrijf omvat telescoopkranen van 45 tot 150 ton en torenkranen met gieklengtes van 33 tot 50 meter. De werkgebieden van het kraanverhuurbedrijf zijn zeer uiteenlopend: het hijsen en plaatsen van constructie-elementen of betonwerken hoort er net zo goed bij als het monteren van zware geluidsinstallaties en podia voor de evenementenbranche. Het dienstenspectrum omvat alle projectstappen, van voorbereiding tot planning en implementatie. Geheel in lijn met de kwaliteitsfilosofie van Pluimers wordt de kraanverhuur altijd uitgevoerd met ervaren bedieningspersoneel. Het bedrijf is immers zowel ISO 9001 als TCVT gecertificeerd en tevens lid van de Vereniging Verticaal Transport (VVT).

Importeur voor België: Tadano Belgium
Importeur voor Nederland: Tadano Nederland
   
Voor meer informatie: Tadano