Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

En dat is nummer 5

En dat is nummer 5

Er zat een behoorlijke levertijd op de Hitachi ZW310-7 High Lift wiellader, maar het lange wachten werd beloond. Bram Keuvelaar, de machinist, is in z’n nopjes met de nieuwe machine. Bram omschrijft de machine als: stil, sterk en stabiel.

Met de levering van deze High Lift versie is de complete order van 5 nieuwe Hitachi ZW-7 wielladers bij Heros Sluiskil afgerond. Eerder werd al een ZW180-7, een ZW220-7 en 2 stuks ZW310-7 wielladers met standaard laadframe afgeleverd.

Deze High Lift versie heeft een laadframe met een 500 mm hogere kiphoogte dan het standaard laadframe. Hierdoor is het mogelijk om de hogere vrachtauto’s te laden. De belading van vrachtauto’s op het terrein van Heros Sluiskil is dan ook de belangrijkste taak van deze Hitachi ZW310-7 High Lift. Daarvoor is de machine tevens uitgevoerd met een vaste laadbak van ca 5,3 kuub. Het standaard weegsysteem is uitgebreid met een Loadrite weegsysteem wat communiceert met de administratie.

Pladdet leverde ook deze machine af met een BMAir MAO3 overdrukunit, blauwe LED-flitsers in de gril, Michelin X-Mine banden, centraal vetsmeersysteem, en een dichte laadbak uit eigen fabriek. Deze is volledig in Hardox uitgevoerd.

 

Voor meer informatie: Pladdet