Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Rotar wint tijdens de World Demolition Awards

Rotar wint tijdens de World Demolition Awards

Rotar is verheugd een World Demolition Award te hebben gewonnen tijdens de recente Summit in Toronto, Canada. De Rotar RCC RCC45 betonschaar met Ramplifier-technologie en volledig geïntegreerde Oilquick OQ90 won de categorie ‘Innovation Tools & Attachment’ (Uitrustingsstukken), ondanks de sterke concurrentie.

De winnaars worden erkend door uitmuntendheid en beste ervaring in de sloopindustrie en worden bepaald door een internationaal jurypanel van vooraanstaande experts uit de industrie. Het is een fantastische prestatie om zo'n prestigieuze prijs te winnen en het bedrijf is zeer vereerd.
De bekroonde innovatie is een volledig geïntegreerde snelkoppelingsadapter OQ90 met de RCC45. De OQ90 van Oilquick is geschikt voor graafmachines van 40-70 ton. De RCC45 betonschaar is ontworpen voor primaire sloop en heeft een enorme bekopening en een enorme snijkracht. Hij is uitgerust met Ramplifier, die dubbel zoveel kracht geeft en aan de top van de markt staat. In een fractie van een seconde verdubbelt hij de ingangsdruk tot maximaal 700 bar.

Louis Broekhuizen, commercieel directeur, zei: “Het is een teamprestatie en ik ben trots op de hele Rotar-crew, voor al hun harde werk om dit innovatieve apparaat op de markt te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering en bij Rotar monitoren we voortdurend nieuwe technologieën om marketingleidend materieel voor de sloopindustrie te creëren.

Rotar, gespecialiseerd in aanbouwdelen voor de sloop-, recycling- en schrootindustrie. De beschikbare soorten hulpstukken zijn onder meer scharen, vergruizers, processors, grijpers, betonfrezen, zeef-/wasbakken en scheidingsbakken.
Het bedrijf streeft er voortdurend naar om hun technologie te ontwikkelen, zodat deze niet alleen maximale productiviteit biedt, maar ook garandeert dat al hun apparatuur duurzaam en duurzaam is, waarbij service- en onderhoudsgemak een belangrijke overweging is. Alle hulpstukken zijn vervaardigd met het oog op efficiëntie, waardoor ze minder brandstof verbruiken en de impact op het milieu verminderen.

Dit bekroonde apparaat zorgt ervoor dat het merk Rotar voorop blijft lopen in hun branche.

 

Voor meer informatie: Rotar