Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Perfecte timing bij overdracht Relly 1.3E

Perfecte timing bij overdracht Relly 1.3E

Alle groene lijntjes vielen samen toen Jan-Willem Slegh tijdens de op de energietransitie gerichte BouwMachines Kennisdag namens De Schans de sleutel van een Relly 1.3E overhandigde aan Joanne de Boer, uitvoerder bij Boskalis.

De elektrische miniwiellader wordt ingezet bij Fase 3 van het Waterfront-project, een aan het Wolderwijd gelegen nieuwe woonwijk waarbij door Boskalis uitsluitend emissieloos materieel wordt toegepast. Om een constante stroomvoorziening te garanderen, heeft de gemeente Harderwijk voorafgaande aan het project een laadhub gerealiseerd. 

Joanne de Boer is blij met de komst van de nieuwe elektrische Relly: “Afgelopen maanden hebben we bij De Schans een machine gehuurd, tot volle tevredenheid; onze stratenmakers zijn er heel enthousiast over. De aankoop van deze Relly is een logisch vervolg.” Jan-Willem Slegh kijkt ondertussen tevreden naar de Boskalis-kleuren van de miniwiellader. “We kunnen de Relly leveren in alle denkbare kleuren. Zo'n huisstijl is een mooie gelegenheid om te laten zien wat er zoal mogelijk is. De belettering wordt binnenkort door Boskalis zelf aangebracht. Dat lukte net niet meer voor de overdracht, maar we kijken uit naar de foto's!

 

Voor meer informatie: De Schans