Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Intermat 2024: Kobelco

Intermat 2024: Kobelco

Kobelco Construction Machinery Europe kondigt aan om in april naar Intermat in Paris-Nord Villepinte te gaan. Kobelco heeft altijd genoten van een sterke dealeraanwezigheid in Frankrijk, waardoor het zijn klanten op het vasteland en in aanverwante gebieden kan bedienen.

Omdat Intermat een ideale gelegenheid biedt om nieuwe machines aan het publiek te onthullen, wordt het middelpunt op de KCME-stand ingenomen door de geheel nieuwe SK520LC-11E die naar verwachting de ster van de show zal zijn terwijl deze zijn Europese debuut maakt. De Kobelco-gigant, die het meest geschikt is voor algemene bouw- en steengroevewerkzaamheden, heeft een hoger bedrijfsgewicht voor verbeterde stabiliteit, en een grotere op- en lossbreekkrachten voor betere algehele hefprestaties.
Ook in de zware categorie is de SK350LC-11E gegarandeerd een trekpleister. Zoals alle Generatie 11-machines van Kobelco volgt de SK350LC-11E het Performance x Design-concept, met een uitstekende standaard op het gebied van cabineontwerp, ergonomie, comfort en veiligheid.

Op de 1.500 vierkante meter grote stand van Kobelco zal ook een ruimte gewijd zijn aan Kobelco's Short Radius (SR) graafmachines, waaronder de geheel nieuwe SK380SRLC-7, de SK230SRLC-7 (tweedelige giek), multifunctionele ED160BR-7 Blade Runner en SK140SRLC-7 Side Drain. SR-machines zijn ideaal voor machinisten die op stedelijke en residentiële werkplekken werken, omdat ze profiteren van een kleinere werkoppervlakte, wat betekent dat ze toegang hebben tot krappere gebieden.
Sinds hun lancering in 2019 hebben de veelzijdige midigraafmachines van Kobelco hun superieure prestaties, grotere efficiëntie en productiviteit gedemonstreerd op bouwplaatsen over de hele wereld, waardoor hun positie als leider in de middenklasse-categorie wordt versterkt. De SK75SR-7 Side Drain en de SK85MSR-7 (tweedelige giek) zullen beide op Intermat te zien zijn.

Minigraafmachines worden vaak gebruikt voor landschapsarchitectuur, nutsvoorzieningen en kleine bouwprojecten en vormen de sleutel tot het totale productassortiment van Kobelco. Ze zijn vooral populair in Frankrijk vanwege de toegenomen vraag naar voortdurende wegwerkzaamheden en onderhoud van nutsvoorzieningen. Met dit in gedachten zal de Kobleco-stand op Intermat ook verschillende minigraafmachines presenteren, waaronder de SK58SRX-7, de onlangs uitgebrachte modellen SK39SR-7, SK28SR-7 en SK26SR-7, plus de SK17SR-3E en SK10SR-2E.

Daarnaast kijkt het team van Kobelco Cranes er ook naar uit om op Intermat een van hun nieuwste modellen te presenteren. Meer details volgen zodra deze beschikbaar zijn.

KCME Managing Director, Makoto Kato, zei: “We zijn verheugd om dit jaar terug te keren naar Intermat – Frankrijk is een bijzonder belangrijk land voor KCME en we zijn er trots op dat we onze dealers en klanten kunnen ondersteunen door voor de derde keer op rij in dit evenement te investeren."

2023 was ook een belangrijk jaar voor KCME toen we ons 10-jarig jubileum in Europa vierden en onze uitbreiding naar een nieuw, groter, speciaal gebouwd hoofdkantoor aankondigden. Intermat 2024 luidt opnieuw een druk jaar in voor Kobelco en onderstreept verder onze voortdurende betrokkenheid bij de hele regio. Wij kunnen niet wachten om al onze dealers, klanten en leveranciers te ontmoeten en hen meer te vertellen over onze plannen voor 2024!

Bezoek Kobelco op Intermat stand Ext6 C119 (buitenruimte).

Importeur voor België: De Bruycker-Kemp
Importeur voor Nederland: Kemp Groep
   

Voor meer informatie:

Kobelco Construction Machinery Europe B.V.