Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

De middelgrote Cat bulldozers krijgen een upgrade

De middelgrote Cat bulldozers krijgen een upgrade

Caterpillar kondigt twee upgrades van technologiepakketten aan voor zijn lijn middelgrote bulldozers.

Voorheen was het ARO met Assist, maar vanaf begin 2024 zal het pakket Cat Assist met ARO (Attachment Ready Option) standaard worden geleverd op de D4, D5, D6, D6 XE en D7 bulldozers. Bovendien biedt een nieuwe optie Cat Grade met 3D Ready meer flexibiliteit voor klanten die upgraden naar Cat Grade met 3D op de D4, D5 en D6 bulldozers.

Cat Assist met ARO is nu standaard en zorgt ervoor dat elke nieuwe D4 - D7 bulldozer is uitgerust met het pakket Assist-functies die gemakkelijk kunnen worden opgewaardeerd naar Cat Grade 3D. Deze functies omvatten:
-Stable Blade - Maak afwerken gemakkelijker
-Traction Control - Verminder het slippen van de rupsen om slijtage te minimaliseren
-Auto Carry - Maximaliseert de bladbelasting
-Blade Load Monitor - Machinistondersteuning voor productiviteit
-Slope Assist - Houdt bladhoeken vast zonder GPS
-Steer Assist - Blijft automatisch recht dozeren
-ARO - Sensoren (IMU's) op machine voor GPS-capaciteit

Cat Grade met 3D maakt gebruik van een GPS-signaal om automatisch de hef- en kantelbewegingen van de bladen aan te passen, zodat machinisten sneller kunnen ontwerpen, tijd besparen en de kosten van nabewerking, arbeid en materialen verlagen. De nieuwe Cat Grade met 3D Ready optie omvat alle hardware die nodig is voor het 3D-systeem en wordt geïnstalleerd en getest vanuit de fabriek geleverd. De optie omvat ingebouwde sensoren, GNSS-antennes en -ontvangers, en een 10 inch display met touchscreen. Hierdoor kan de 3D Ready hardware snel worden bijgewerkt tot een compleet Grade met 3D-systeem met de aanschaf van de benodigde licenties via de Cat dealer.

 

Importeur voor België: BM-Cat
Importeur voor Nederland: Pon-Cat
   

Voor meer informatie:

Caterpillar