Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Primeur voor T. van Oorschot: Atlas 165W

Primeur voor T. van Oorschot: Atlas 165W

Loon- en grondwerkbedrijf T. van Oorschot B.V. uit Rijsbergen heeft uit handen van Frans Verbunt, verkoopadviseur bij Kemp Groep, een nieuwe Atlas 165W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Dit is de eerste van dit type in Nederland.

Atlas heeft recent haar mobiele graafmachines op de schop genomen. De 165W is hier een van.

Opvolger

De Atlas 165W is de opvolger van de populaire 150W. De nieuwe Deutz TCD 4.1 Stage 5 motor die in de 165W wordt gebruikt heeft een vermogen van 105 kW (143 pk) en dankzij het lage motortoerental een aantrekkelijk brandstofverbruik. De circa 17,3 ton wegende Atlas 165W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Klantspecifiek opgebouwd 

De mobiele graafmachine met Alliance banden en stalen spatborden is door Kemp Groep compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a. een vast Engcon EC219 draaikantelstuk met CW-snelwissel aan de onderzijde, dansonderdrukking op de hefcilinders, Trimble GPS-voorbereiding en 27MC. Verder is de machine voorzien van een treeplank, afsluitbare stroppenkist, gebogen buis van rvs met ledverlichting en rvs uitlaat. Voor een perfecte aflevering is de machine door Kemp Groep voorzien van belettering.

Loon- en grondwerkbedrijf T. van Oorschot B.V.

Loon- en grondwerkbedrijf T. van Oorschot B.V. uit Rijsbergen is gespecialiseerd in loonwerk voor de boomkwekerij, tuin- en akkerbouw. Maar ook meesters in grondverzet! Afgraven, egaliseren, frezen of ophogen. Voor elke klus beschikt T. van Oorschot over gespecialiseerde machines en vakmensen die professioneel werkzaamheden in verschillende sectoren kunnen verrichten. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep