Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Epiroc introduceert de Performance Booster voor zijn DP 1820 sloopvergruizer

Epiroc introduceert de Performance Booster voor zijn DP 1820 sloopvergruizer

Epiroc zet nieuwe normen met de Performance Booster voor de DP 1820. De DP 1820, oorspronkelijk gepresenteerd op Bauma 2022, valt op door zijn slanke ontwerp en de Performance Booster maakt hem tot een krachtpatser in een klasse apart.

De DP 1820 is speciaal ontworpen voor graafmachines in de gewichtsklasse 15-22 ton. Met de introductie van de Performance Booster heeft Epiroc de DP 1820 aanzienlijk verbeterd, met aanzienlijk hogere prestaties vergeleken met de standaardversie.

De belangrijkste voordelen van de Performance Booster: 
1. Meer kracht, meer snelheid:
De Epiroc Performance Booster verhoogt de prestaties van de DP 1820 met maximaal 20%, waardoor projecten sneller en efficiënter kunnen worden voltooid.
2. Kortere openings- en sluitcyclus:
De Performance Booster verhoogt niet alleen de prestaties, maar verbetert ook de cyclustijd met maximaal 25%. Een verdere bijdrage aan een hogere productiviteit op de bouwplaats.
3. Kosteneffectief en duurzaam:
Het brandstofverbruik van het draagapparaat neemt door de prestatieverbetering tot 35% af. Dit maakt de DP 1820 met de Performance Booster een duurzame en kosteneffectieve oplossing.

Unieke kans: retrofit van bestaande DP 1820 sloopvergruizer 

De Performance Booster kan eenvoudig achteraf worden gemonteerd op bestaande DP 1820-model aanbouwdelen. Deze zeer bijzondere mogelijkheid bestaat vanwege de robuustheid van de behuizing van de standaard Epiroc vergruizer . In tegenstelling tot andere vergruizers die nieuwe behuizingen nodig hebben om de belasting van een prestatieversterker aan te kunnen, vertegenwoordigt de DP 1820 een kosteneffectieve en praktische oplossing.

DP 1820 – Een sloopkrachtpatser

De DP 1820 biedt met een bedrijfsgewicht van 1.820 kg en een bekbreedte van 746 mm nauwkeurige bediening en een indrukwekkende breekkracht. Het slanke, modulaire ontwerp elimineert de noodzaak van zuigerstangbescherming. Het 360° eindeloze rotatiemechanisme optimaliseert de positionering en nauwkeurige bediening.

Veelzijdig in sloop en secundair vergruizen

Epiroc vergruizers, waaronder de DP 1820 met Performance Booster, zijn uiterst veelzijdige aanbouwdelen die geschikt zijn voor zowel sloopwerkzaamheden als het secundair vergruizen van sloopmateriaal. Dit betekent dat het belangrijke duurzaamheidsproces op de bouwplaats kan worden geïnitieerd en maakt Epirocs DP-aanbouwdelen een totaaloplossing voor een hele reeks toepassingen.

 

Importeur voor Benelux: Saes
   

Voor meer informatie:

Epiroc