Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Intermat 2024: Sunward

Intermat 2024: Sunward

Sunward Europe staat klaar om een aanzienlijke impact te maken op Intermat 2024. Op een stand van 900 vierkante meter zal Sunward Europe een indrukwekkende reeks van 26 machines tentoonstellen, waarmee de snelle ontwikkeling in Europa wordt benadrukt en de expertise op het gebied van een breed scala aan machines, waaronder negen nieuwe modellen, wordt getoond.

Op Intermat 2024 zal Sunward een uitgebreid assortiment machines presenteren, waaronder 14 graafmachines, met vier elektrische modellen variërend van 1 tot 23 ton, een nieuwe door een Cummins Stage 5 motor aangedreven graafmachines van 22 ton, een 15-17 ton rupsgraafmachine met een korte zwenkradius en tweedelige giek, evenals een middelgrote mobiele graafmachine. Het ‘Construction’-assortiment omvat ook compacte wiel- en rupsladers, en in 2024 wordt een nieuw compact wielladermodel gelanceerd.
Op de beurs is ook een breed scala aan schaarhoogwerkers en een funderingsboorinstallatie van 27 ton te zien. Daarnaast kunnen bezoekers het nieuwe assortiment aanbouwdelen van Sunward verkennen , waaronder hydraulische S-type snelwisselsysteem, boren, sorteergrijpers en waterdichte sloophamers.
De aanwezigheid van Sunward Europe op Intermat 2024 benadrukt haar toewijding aan duurzaamheid, met een focus op elektrische machines en een toewijding aan het leveren van hoogwaardige, kosteneffectieve oplossingen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de bouwsector.

Bezoekers worden uitgenodigd om het aanbod van Sunward te ontdekken in HAL 5a, BOOTH G 002, en de innovatie en technologische vooruitgang van het merk uit de eerste hand te ervaren.

Mobiele graafmachine

Sunward Europe introduceert de SWE 155FW mobiele graafmachine, een kosteneffectief en toch krachtig model voor de bouwsector. Hij beschikt over een robuuste stabiliteit, versterkt door zijn operationele gewicht en stempels, ideaal voor verschillende terreinen. Aangedreven door een betrouwbare Cummins QSF3.8 EU-motor, belooft hij duurzaamheid en efficiëntie. De SWE 155FW geeft prioriteit aan veiligheid, productiviteit en comfort voor de machinist, met een ruime, gebruiksvriendelijke cabine en een eenvoudige bedieningsinterface. Door vermogen en brandstofefficiëntie in evenwicht te brengen, biedt hij optimale prestaties en verlaagt hij de brandstofkosten. De SWE 155FW is ontworpen voor eenvoudig onderhoud en is een praktische, innovatieve optie voor professionals die waarde zoeken zonder concessies te doen aan de mogelijkheden.

5 ton zware minigraver

Sunward is verheugd om de SWE 50UF minigraafmachine te introduceren op Intermat in Parijs. Dit 5-tons model, gepositioneerd tussen de SWE 35UF en SWE 60UF, is een binnendraaier, ideaal voor krappe ruimtes. Hij beschikt over een Kubota D1803-T-motor, een bakinhoud van 0,14 kuub en een gewicht van 5,3 ton. Met een gebruiksvriendelijk ontwerp, inclusief comfortabele stoel en een 7-inch kleurentouchscreen, zorgt hij voor efficiënte bediening en eenvoudig onderhoud.
Voortbouwend op het succes van Sunward's zero tail-reeks, die een iF Design Award verdiende, zet de SWE 50UF de erfenis voort van het combineren van de beste prijs-kwaliteitverhouding met bekroond ontwerp. Deze graafmachine zal een gamechanger in de bouwsector worden.

Sunward breidt zijn assortiment elektrische graafmachines uit

Sunward breidt zijn assortiment elektrische graafmachines uit en onthult de SWE 60UFED en SWE 10FED in Parijs. Deze modellen sluiten zich aan bij de succesvolle SWE 20FED en SWE 240FED en tonen Sunward's toewijding aan duurzame en efficiënte bouwoplossingen.
De SWE 60UFED combineert kracht met verantwoordelijkheid voor het milieu, terwijl de SWE 10FED emissievrije technologie naar minigraafmachines brengt.
Met een uitgebreid assortiment van 1 tot 24 ton bieden de elektrische graafmachines van Sunward diverse oplossingen voor verschillende bouwbehoeften, waarbij de nadruk wordt gelegd op milieuvriendelijkheid en innovatie, en de rol van Sunward als leider in de bouwmaterieelindustrie wordt versterkt.

Uitbreiding met compacte wielladers

Sunward Europe betreedt de Europese markt voor compacte wielladers met het debuut van de SL 10W- en SL 06W-modellen. Deze laders, naast de aanstaande SL 16W, duiden op de expansie van Sunward als leverancier van een compleet assortiment bouwmaterieel.
De SL 10W beschikt over een krachtige Kubota-motor en compacte wendbaarheid voor diverse taken, terwijl de SL 06W, aangedreven door een Yanmar-motor, veelzijdigheid en efficiëntie biedt. Beide modellen leggen de nadruk op comfort voor de machinist, milieuvriendelijkheid en eenvoudig onderhoud, wat een nieuw hoofdstuk markeert in Sunward's toewijding aan efficiënte, duurzame en prestatiegerichte bouwmachines.

Het nieuwe gezicht van een bestseller

De SWE 08F micrograafmachine van Sunward is een evolutie van de SWE 08B, versterkt door feedback van Europese klanten. De SWE 08F behoudt zijn Yanmar-motor, behoudt de belangrijkste specificaties en biedt tegelijkertijd structurele en ergonomische upgrades voor betere stabiliteit en comfort voor de machinist. Dit nieuwe model is voorzien van geavanceerde hydraulische componenten voor verbeterde manoeuvreerbaarheid en een toename van 16% in het remvermogen. Het belichaamt de toewijding van Sunward aan innovatie en zet een nieuwe standaard in het micrograafmachinesegment voor uiteenlopende bouwbehoeften.

Funderingsmachines

Op de komende Intermat zal Sunward zijn indrukwekkende SWDM 80SW-boorinstallatie van 27 ton demonstreren, waarmee de voortdurende groei en innovatie van het bedrijf in de bouwmaterieelindustrie wordt benadrukt.
Sunward staat bekend om zijn kwaliteitsgraafmachines en breidt zijn assortiment actief uit met 10 boorplatformmodellen in Europa, die allemaal voldoen aan de Stage 5-normen. De SWDM 80SW, ontworpen voor efficiënt gebruik in krappe stedelijke ruimtes, demonstreert Sunward's toewijding aan klantgerichte innovatie.
Deze onthulling markeert de strategische stap van Sunward om leiding te geven aan de Europese markt voor boorplatforms en uitgebreide oplossingen aan te bieden, ondersteund door een nieuw opgerichte Foundation Equipment Business Unit.

Introductie van de Sunward SWE 215F-5A 

Sunward onthult in Parijs de middelgrote graafmachine SWE 215F-5A, die een perfecte mix van modern design en verbeterde functionaliteit laat zien. Deze upgrade behoudt de betrouwbare Cummins-motor en verbetert de operationele soepelheid en efficiëntie. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer een gebruiksvriendelijke cabine met geavanceerde technologie, verbeterde veiligheid door beter zicht en verlichting, en een 13% grotere koelruimte en een grotere brandstoftank voor langdurig gebruik. Deze graafmachine komt met zijn opvallende ontwerp en praktische kenmerken tegemoet aan de behoeften van hedendaagse bouwplaatsen, waardoor hij een opmerkelijke aanvulling is op het machineaanbod van Sunward.

Importeur voor België: Denis Foets
Importeur voor Nederland: Sunward Graafmachines
Elektrische machines:  
Importeur voor België: De Bruycker-Kemp
Importeur voor Nederland: Kemp Groep
   

Voor meer informatie:

Sunward Europe