Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Kipper Event: Wielton Benelux

Kipper Event: Wielton Benelux

Sinds januari 2024 is Wielton Benelux B.V. is als rechtstreekse dochter van Wielton S.A. op de Nederlandse (Benelux) markt actief met het hele product portfolio van Wielton.

Wielton is op twee na de grootste trailerfabrikant van Europa met ca. 25.000 geregistreerde trailers. Naast schuifzeilopleggers, kastentrailers, containerchassis etc. heeft Wielton een heel uitgebreid programma aan kipopleggers van 24 t/m bijna 70 kuub. De kipopleggers zijn leverbaar in stalen en aluminium uitvoering voor infra, agri t/m schrootkippers.
Het is voor Wielton een primeur om in Nederland deel te nemen aan een beurs en één van haar kipper modellen op het Kipper Event te presenteren.
Ze presenteren het succesvolle model ‘Weight Master’ die een lichtgewicht stalen chassis heeft vervaardigd uit hoogwaardig staal 700 om wel de sterkte, maar niet het gewicht te krijgen met daarop een volledig door gelast en versterkte aluminium kipper opbouw met een inhoud van ca. 46 kuub.

Voordelen:
-Laag eigen gewicht
-Individuele configuratie van laadvolume, vloerlengte en de wijze van het vergrendelen van het achterklep/ deuren als bijvoorbeeld palletbreedte kan als speciale wens.
-Chassis uit hoogwaardig staal 700 volledig in KTL bad en afgelakt in Antraciet of zwart maar volledig volbad verzinkt kan tegen meerprijs ook.

Alle trailers van Wielton zijn standaard afgemonteerd met alleen maar ‘A’ componenten zoals bijvoorbeeld SAF assen, Wabco, Hyva en Good-Year of gelijkwaardig.

 

Voor meer informatie: Wielton Benelux