Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Kipper Event: Jansen Hydrauliek presenteert nieuw model asfaltkipper

Kipper Event: Jansen Hydrauliek presenteert nieuw model asfaltkipper

Jansen Hydrauliek, gevestigd in Dongen en Oss, toont tijdens het Kipper Event meerdere producten van de Duitse fabrikant Kempf.

Nieuw is de extra geïsoleerde asfaltkipper, waardoor asfalt langer warm blijft. Een zeer belangrijk item bij het verwerken van ‘lage temperatuur’ asfalt. De kipper is gemonteerd op een DAF CF 10x4.

Uitermate geschikt voor langere 6x2 elektrische trekkers is de Kempf SKM 2-assige kipoplegger met een gedwongen gestuurde achteras. Hierdoor is, ondanks de langere trekker, de gehele combinatie zeer wendbaar.

Voor het transport van containers neemt Jansen Hydrauliek een Kempf containeraanhangwagen mee naar Harderwijk. Door de ‘loopkar’ is deze nagenoeg geschikt voor alle type afzetcontainers. Uniek is de inwendige vergrendeling met TüV-certificering. 

Een speciale kipoplegger is de lange 3-assige kipperchassis voorzien van twistlocks, waardoor zeecontainers kunnen worden vervoerd en gekipt. Daarnaastkan er ook een aluminium open laadbak met zijborden voor het transport van losgestort en/of pallets worden geplaatst. Door middel van een verplaatsbare scheidingswand kunnen er ook verschillende materialen getransporteerd worden. Het geheel is af te dekken met een rolzeil.

 

Voor meer informatie: Jansen Hydrauliek