Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Squeeze neemt tweede rijk uitgeruste Kobelco in gebruik

Squeeze neemt tweede rijk uitgeruste Kobelco in gebruik

Squeeze Grond en Sloopwerk uit ‘s Gravenzande heeft de tweede Kobelco in gebruik genomen. Na een Kobelco SK210LC-10 heeft Squeeze nu, ter uitbreiding van het machinepark, een Kobelco SK260LC-11 rupsgraafmachine in gebruik genomen voor de inzet bij sloopwerkzaamheden.

Prestaties, ultiem comfort en productiviteit gaan hand in hand bij deze Kobelco graafmachine. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Naast de ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid, voldoet deze machine ook aan de Stage 5-emissienormen. De Kobelco SK260LC-11 kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem en de standaard luxe uitrusting.

Kemp Groep heeft de machine van Squeeze onder andere uitgerust met een OilQuick volhydraulische snelwissel en afgeleverd met een sloop-sorteergrijper van Dehaco, een brede bak en een puinriek. Verder is de machine voorzien van overdrukvoorbereiding, cabinebescherming aan de voorzijde van het onderraam, extra LED-werkverlichting, een automatisch smeersysteem en een NTZ fijnfilter. Deze SK260LC-11 is afgeleverd met geblindeerde ruiten en met de bedrijfsbelettering van Squeeze.

Over Squeeze

Squeeze Grond en Sloopwerk is een jong maar ervaren bedrijf dat zich specialiseert in grondwerk, sloopwerk, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. Joey Koene heeft na verschillende specialistische opleidingen en certificaten ruime ervaring opgedaan bij passende bedrijven en is in 2011 voor zichzelf begonnen om van zijn passie zijn eigen bedrijf te maken. Naast zijn interesse voor grondwerken heeft het team van Squeeze zich onder andere gespecialiseerd in sloopwerk. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep