Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Zandhandel Hoeksche Waard blijft trouw aan Atlas

Zandhandel Hoeksche Waard blijft trouw aan Atlas

Zandhandel Hoeksche Waard uit Strijen heeft onlangs een nieuwe Atlas 350MH overslagmachine in gebruik genomen. Deze Atlas vervangt een eerdere Atlas 350MH.

De overslagmachine is o.a. voorzien van extra LED-werkverlichting, extra camera’s en opklapbare treeplank voor de cabinedeur. 
Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine en steunpoten, is voorzien van een Stage 5 motor. Deze schone en stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 180 kW (245 pk) en een zeer groot bereik. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden, want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

Af-fabriek is de basismachine voor Zandhandel Hoeksche Waard uitgerust met vier stempels, Turbo II filter, 9450 mm overslaggiek, 6900 mm overslagsteel en een traploos in hoogte verstelbare liftcabine. In de werkplaats van Kemp Groep in Tiel is deze nog extra voorzien van LED-werkverlichting, opklapbare treeplank aan de cabinedeur, extra camera’s, geblindeerde ruiten, Lincoln vetsmeersysteem en een ruitenwisser voor het dakraam.

Over Zandhandel Hoeksche Waard

Zandhandel Hoeksche Waard uit Strijen is specialist in het verwerken en leveren van o.a. zand en grind. Het zand komt uit de Noordzee en uit grote rivieren afkomstig uit Nederland. Op de loswal in ’s Gravendeel wordt het zand per binnenvaartschip aangevoerd. Daar wordt het zand gelost door middel van een mobiele overslagmachine. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep