Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Engcon lanceert nieuwe vingergrijper

Engcon lanceert nieuwe vingergrijper

Engcon lanceert een geavanceerde, lichtgewicht en wendbare vingergrijper die het hanteren en grijpen van twijgen, takken en boomstammen naar een heel nieuw niveau tilt. Hij is standaard uitgerust met EC-Oil, zodat je gemakkelijk van hydraulische aanbouwdelen kunt wisselen of het draaikantelstuk kunt loskoppelen.

De vingergrijper is ontwikkeld in samenwerking met Hultdins AB en is uitgerust met armen die perfect zijn voor veeleisende taken zoals het hanteren van twijgen, takken en boomstammen. Hij opent soepel en subtiel wanneer je hem gebruikt. Je kunt tillen wat je nodig hebt zonder problemen met het puin dat erbij komt. Het feit dat het ook standaard is uitgerust met EC-Oil maakt het een van de unieke aanbouwdelen op de markt op zijn gebied, omdat je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende hydraulische aanbouwdelen zonder de cabine te verlaten.
"De vingergrijper is een goede aanvulling op ons assortiment werktuigen," zegt Martin Engström, Product Manager bij Engcon. "Dankzij nauw contact met onze eindklanten kunnen we producten ontwikkelen waarvan we weten dat er behoefte aan is op de markt. De vingergrijper in combinatie met EC-Oil is daar een uitstekend voorbeeld van," vervolgt hij.

 

Voor meer informatie: Engcon