Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

IAA 2024: Palfinger

IAA 2024: Palfinger

Onder het motto ‘Go for Solution P’ presenteert Palfinger van 17 tot en met 22 september 2024 zijn producthighlights op de IAA Transportation in Hannover.

Al meer dan 90 jaar richt Palfinger zich op klanten en hun uitdagingen. Met intelligente en geïntegreerde oplossingen loopt het technologiebedrijf voorop in de toekomst van hefoplossingen. “Onze sector verandert snel en de taken die onze klanten doen worden steeds veeleisender”, zegt Andreas Klauser , CEO van Palfinger. “Ze hebben hardware- en softwareoplossingen op maat nodig die efficiënt en veilig werken garanderen. Onze oplossingen zijn precies dat: geïntegreerd, intelligent, autonoom en efficiënt. Zo helpen we onze klanten hun volledige potentieel te realiseren.

Op IAA Transportation 2024 presenteert Palfinger zijn geavanceerde producten en oplossingen, van autolaadkranen, haakarmen en meeneemheftrucks tot digitale innovaties zoals Palfinger Connected plus+, dat realtime gegevens gebruikt om klanten op de hoogte te houden van de huidige status van hun vloot en mogelijke manieren om deze te optimaliseren.

De belangrijkste producten van de IAA-beurs in één oogopslag

• Palfinger autolaadkranen: PK 1350 TEC
Zware lasten in stedelijke gebieden of infrastructuurprojecten: hier laat de PK 1350 TEC zijn sterke punten zien. De volledig opnieuw ontworpen heavy duty kraan tilt kracht en precisie naar een nieuw niveau en kan de efficiëntie in de bouwsector aanzienlijk verhogen. Met een reikwijdte tot 38,7 meter - inclusief fly-jib - en een hefvermogen van 109,3 tonmeter maakt hij indruk met zijn prestaties. De nauwkeurige bediening van de intelligente Paltronic 180-besturingselektronica en de LX-6-regelklep ondersteunengebruikers zelfs als de ruimte beperkt is.

• Palfingerhaakarmen: HT 20 TEC
Het haakarmsysteem HT 20 TEC presenteert een echte wereldpremière en zet nieuwe normen op het gebied van automatisering en veiligheid. De V Drive In-Cab Control maakt flexibele configuratie en intuïtieve bediening mogelijk, terwijl slimme systeemmonitoring de veiligheid verbetert met een scherm in de cabine en drie camera’s. Het interactieve display biedt waardevolle informatie en feedback over de huidige werking van de haakarm en hulpfuncties. De nieuwe TEC-serie van Palfinger biedt eenvoudige bediening, maximale flexibiliteit en mogelijkheden. Dankzij het nieuwe optiepakket is de unit perfect aangepast aan de prioriteiten van de klant.

Palfinger op IAA Transport 2024

De innovaties en oplossingen van Palfinger zijn te vinden in de buitenruimte op stand M57 en in hal 26 op stand D12.

Importeur voor België: Deom
Importeur voor Nederland: Palfinger Nederland
   

Voor meer informatie:

Palfinger