Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

IAA 2024: Goldhofer

IAA 2024: Goldhofer

Tijdens de IAA Transportation in Hannover zal Goldhofer aanwezig zijn in hal 25 (stand C07) en zal de vijfassige »Stepstar« Z presenteren.

Dit voertuig biedt een indrukwekkende combinatie van kracht en veelzijdigheid. De »Starline« staat voor premium kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Een lange levensduur en economische prestaties zijn de belangrijkste eisen waaraan de »Starline« met gemak voldoet. Alle semidiepladers uit de »Stepstar« serie combineren een hoog laadvermogen met een laag eigen gewicht en een intelligent ladingzekeringssysteem. Ze bestrijken daarom een ongelooflijk volledig scala aan transportactiviteiten met zware en grote ladingen en stellen transportbedrijven in staat een breed scala aan contracten in heel Europa binnen te halen. Naast een ideale verhouding tussen laadvermogen en eigen gewicht is deze zeer flexibele trailer uitgerust met Wader containersloten voor het vervoer van 10 voet bouwcontainers. De »Trailstar« is ook verkrijgbaar met de nieuwe »CargoPlus«-banden van Goldhofer voor aslasten van tien of twaalf ton voor een bruikbare laadhoogte van 780 mm (-60/+140 mm).

Bezoekers van de Goldhofer buitenstand K53 direct voor hal 25 kunnen bovendien een complete trekker-opleggercombinatie in de vorm van een MAN zwaartransport trekker en een zelfrijdende opleggercombinatie met een 5-assige SN-trekker bezichtigen. L-sleepdolly voor het transporteren van lange ladingen. Deze flexibele combinatie met de zelfrijdende trailer is een overtuigende oplossing voor transporten voor zowel de windenergiesector als de bouwsector. Het concept profiteert van de jarenlange ervaring van Goldhofer AG met betrekking tot bedieningsgemak, stabiliteitseisen en flexibiliteit in de hoogwaardige windenergiesector. Eenvoudige, voor de gebruiker geoptimaliseerde bediening en aanpassing van de besturing met een druk op de knop zijn aanvullende factoren die bijdragen aan maximale efficiëntie en helpen hulpbronnen te besparen.

Importeur voor Nederland: Matrax
   

Voor meer informatie:

Goldhofer