Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Spective Connect voorkomt afvoerproblemen

Spective Connect voorkomt afvoerproblemen

Het intuïtieve Spective bedieningsconcept draagt aanzienlijk bij aan de efficiënte bediening van de Kleemann brekers. Vooral de mobiele applicatie Spective Connect ondersteunt de machinist op de werkplek op een typische werkdag. De materiaalafvoer, en dus de bijbehorende materiaalvoorraden, kunnen nu beter gemonitord en georganiseerd worden dankzij de functie ‘Voorraadmonitoring’. Spective Connect maakt nu ook het werk eenvoudiger voor de wielladermachinist, wiens taken onder meer het opruimen van de voorraden zijn.

Door voorraadmonitoring kan Spective Connect te allen tijde de huidige status van de materiaalvoorraden weergeven. Gebruikers kunnen zelf bepalen vanaf welke voorraadhoogte zij geïnformeerd willen worden – bijvoorbeeld bij 90 procent van de totale hoogte.

Voorraadbewaking – voor een nog hogere productiviteit

Voorraadmonitoring is vooral nuttig op uitgestrekt terrein en bij grotere machinetreinen. Niet alle materiaalvoorraden bevinden zich altijd in het gezichtsveld van de graafmachinemachinist; wielladermachinisten hebben vaak ook andere taken. Spective Connect verzendt een pushmelding zodat de machinisten op het juiste moment naar de volledige materiaalvoorraad kunnen gaan om deze op te ruimen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun andere taken. Dit bespaart onnodige ritten, voorkomt uitschakeling als de voorraad vol is en verhoogt de productiviteit.
Het systeem leert voor de toekomst. Alle gegevens over de materiaalvoorraden worden geregistreerd en gebruikt om een algoritme op te bouwen dat de resterende tijd berekent totdat de voorraad vol is. Met de voorraadbewakingsfunctie kunnen vervolgens processen op de werkplek worden geoptimaliseerd en worden stilstandtijden voorkomen.

 

Importeur voor België: Wirtgen Belgium
Importeur voor Nederland: Wirtgen Nederland
   

Voor meer informatie:

Wirtgen