Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Primeur voor Aduco

Primeur voor Aduco

Schmidt Bouwmachines Almelo B.V. leverde een nieuwe Case 856D AWD EH grader aan Aduco Nederland B.V. uit Ede, de eerste in Nederland.

De Case 856D AWD EH zal voornamelijk worden ingezet voor profileerwerkzaamheden in de wegenbouw. Deze machine, is de eerste van het model 856D AWD die af fabriek is geleverd met elektrisch-hydraulische bediening door middel van joysticks.

De Case 856D AWD EH is ten opzichte van de 856C AWD veel vlotter en het interieur in de cabine is ook vernieuwd. De machine is tevens opgebouwd met extra LED-werkverlichting en achteruitkijkcamera.
Door Groeneveld is er een automatisch vetsmeer TWIN-systeem opgebouwd.
Uiteraard is deze machine ook voorzien van het nieuwe Trimble Earthworks 3D GPS-systeem, zodat er op de millimeter nauwkeurig gewerkt kan worden.
Bovendien voldoet deze machine aan de laatste Stage 5 norm zonder gebruik te maken van een roetfilter.

Aduco Nederland B.V. is een toonaangevende onderneming, gespecialiseerd in het profileren en verdichten van onder banen zoals zand, puin, freesasfalt en stabilisatie. Het machinepark bestaat uit een grader, zelfrijdende trilwalsen en meerdere stabilisatie- en freesmachines, welke zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. In 1978 introduceerde Aduco als eerste een revolutionaire freesmachine: de koudfrees, tot dat moment geschiedde frezen uitsluitend volgens de warmfreesmethode.

 

Voor meer informatie: Schmidt Bouwmachines