Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Hiab lanceert speciaal Multilift haakarmsysteem voor elektrische trucks

Hiab lanceert speciaal Multilift haakarmsysteem voor elektrische trucks

Hiab lanceert de Multilift eUltima, 's werelds eerste plug-and-play haakarmsysteem speciaal ontworpen voor elektrische vrachtwagens. De Multilift eUltima is gebouwd met het oog op duurzaamheid en is ontworpen om uitzonderlijke prestaties en efficiëntie te leveren, waarmee een nieuwe industriestandaard wordt gezet.

De Multilift eUltima biedt een naadloze integratie door gebruik te maken van de ePTO van de truck voor stroomvoorziening, waardoor een eenvoudige installatie en optimale prestaties met energiezuinige bedieningselementen worden gegarandeerd.
De stille prestaties zijn ideaal voor stadscentra en nachtelijke bezorgingen. Dit product beschikt over verschillende technologieën voor ruisonderdrukking, waaronder een zoemer met witte ruis, een geoptimaliseerd hydraulisch systeem en mechanische ruisonderdrukkingstechnologie.

Het exclusieve prestatiepakket is gebouwd om de efficiëntie te verbeteren en verhoogt de snelheid en energie-efficiëntie, terwijl proportionele bedieningselementen de precisie en operationele efficiëntie verbeteren. Geoptimaliseerde regelparameters zorgen ervoor dat energie alleen wordt gebruikt als dat nodig is, zonder verbruik wanneer de haakarm niet in gebruik is.
De Multilift eUltima is gemaakt van Multilift Ultima Zero, een gerecycled, fossiel koolstof-emissievrij staal, dat de koolstofemissies bij productie met 15% en de emissies bij actief gebruik met 25% vermindert. Hiab werkt, als onderdeel van Cargotec, samen met de Zweedse staalproducent SSAB. In 2023 hebben Cargotec en SSAB hun samenwerking naar een hoger niveau getild door SSAB Zero, een fossiel, koolstof-emissievrij gerecycled staal, te introduceren in de vracht- en vrachtafhandelingsindustrie die in de eUltima wordt gebruikt, en door een plan te ontwikkelen om dit in meer producten van Hiab te gebruiken. de toekomst.

We zijn erg trots om onze Multilift eUltima te presenteren, niet alleen omdat het 's werelds eerste plug-and-play haakarmsysteem voor elektrische vrachtwagens is en uitzonderlijke prestaties en functies biedt. Dit product demonstreert Hiabs langetermijnengagement op het gebied van duurzaamheid, energie-efficiëntie en een betere toekomst voor onze planeet”, aldus Pauli Siivonen, Global Product Manager, Multilift Demountables and Defense.
De Multilift eUltima zal werden tentoongesteld tijdens de Elmia Lastbil Truck Exhibition, het grootste transportevenement in de Scandinavische regio, op Hiabs stand A06:26 en U501:18 op 21 - 24 augustus. In samenwerking met Volvo Trucks zal de Multilift eUltima worden gemonteerd op een elektrische Volvo-truck, ook gemaakt van gerecycled, fossiel koolstof-emissievrij staal geproduceerd door SSAB.
Gerelateerd aan de Multilift eUltima zal Hiab op de Elmia-beurs ook voor het eerst de Multilift-waardecalculator presenteren, ontworpen om klanten te helpen de Total Cost of Ownership en de Co2-uitstoot, het rendement op de investering te beoordelen en hoe het prestatiepakket en het Multilift Zero-staal daarbij zullen helpen. Bespaar tijd, investeringen en het milieu.

 

Voor meer informatie: Hiab