Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

MAX100 semi-dieplader is nu uitschuifbaar en voorzien van wielkuipen

MAX100 semi-dieplader is nu uitschuifbaar en voorzien van wielkuipen

Het modulaire bouwpakket bij MAX Trailer wordt verder uitgebreid. De MAX100 semi-dieplader met naloopstuuras is nu ook leverbaar met twee paar wieluitsparingen en is uitschuifbaar.

De diepe wielkuipen maken het in hoogte geoptimaliseerde transport van wielladers en dumpers mogelijk. De uitsparing van het voorwiel kan variabel worden aangepast door de dieplader uit te schuiven. Met opvulelementen kan de diepte van de wielkuip worden aangepast op de te laden machine. Het gewicht geoptimaliseerde ontwerp van de semi-dieplader geeft de gebruiker een aanzienlijke winst aan laadvermogen.

Vlakke vloer

Om de machine zo veilig mogelijk in en uit te laten bewegen, zorgen klimstangen voor maximale grip. De instaphoek is zo ontworpen dat voertuigen op wielen met een lage overhanghoek veilig hun positie kunnen vinden. De afmetingen van de wielkuipen maken het mogelijk om elk type wiellader op te nemen met verschillende banddiameters, hartafstanden en gewichten.

Zoals het hoort voor een echte allrounder, is deze MAX100 Semi ook op elke situatie voorbereid. Productmanager Mario Faymonville legt uit: “De opvulbare wielkuipen creëren snel en eenvoudig een rechte laadvloer. Dit geeft de semi extra flexibiliteit om rupsvoertuigen, containers of andere goederen te transporteren. De uitschuifbare verbreders van de vloer helpen ook. En het voertuig is optioneel verkrijgbaar met een 300 mm diepe gieksleuf."

Compacte en sterke oprijkleppen

Bij het kiezen van oprijkleppen biedt MAX Trailer de keuze tussen hoogwaardige stalen en aluminium oprijkleppen. Door de lage oprijhoek kan de gebruiker ook voertuigen met weinig bodemvrijheid oppakken. Talrijke sjorpunten, sjorgaten in het randprofiel en een gelakt antislip-oppervlak zorgen voor de nodige ladingzekering.

Zoals gebruikelijk bij MAX Trailer zorgt het gebruik van identieke onderdelen voor de bekende premium kwaliteit. Voordelen voor de klant zijn de lage exploitatiekosten en het veilige gevoel te kunnen vertrouwen op een betrouwbaar voertuig van hoge kwaliteit.

Importeur voor Nederland: Hertoghs Carrosseriën

 

Voor meer informatie: MAX Trailer