Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

NTP Infra uit Enschede kiest wederom voor Case

NTP Infra uit Enschede kiest wederom voor Case

Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe Case CX245D-SR geleverd aan NTP Infra te Enschede.

Machinist Pascal Bouwman was zeer in zijn nopjes met de zéér compleet uitgeruste Case CX245D Short Radius graafmachine. De 26 ton wegende CX245D is uitgevoerd met een Stage 5 Isuzu motor met een vermogen van 124 kW (166 pk), hydraulische verstelgiek, 900 mm rupsplaten en tevens van automatische vetsmering, overdrukunit, etc.
Verder is de machine op wens geheel compleet uitgevoerd met treeplank, LED-lampen, extra gereedschapskist en een 27MC-bakje. Bovendien is de machine gespoten in de bekende NTP-bedrijfskleuren.

Deze machine zal worden ingezet voor de vele diverse werkzaamheden van de NTP Groep en omdat er veel binnenstedelijke projecten voorhanden zijn, is er bewust gekozen voor deze machine met een zeer beperkte draaicirkel.
Om de werkzaamheden accuraat uit te voeren, is de CX245D SR voorzien van Trimble GPS en een Engcon EC226 afneembare draaikantelstuk met dubbele S70 snelwissel, met afneembare gripper en een complete set Engcon uitrustingsstukken. Zowel de machinesnelwissel en het draaikantelstuk zijn aan de onder- en bovenzijde voorzien van het standaard EC-Oil volautomatisch snelwisselsysteem. Hiermee kan de machinist het draaikantelstuk aan- en afkoppelen, zonder de cabine te hoeven verlaten.

Missie van NTP Groep

De NTP Groep is een aannemingsbedrijf op het gebied van infra, milieu en bouw met expertise in de gehele keten. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige milieukundige, infrastructurele en bouwkundige producten en/of diensten aan (semi) overheden, bedrijven en instellingen. Dit realiseren zij door zich te willen onderscheiden van de massa, afgestemd op hun eigen visie op de markt. Met zo'n 180 medewerkers kunnen zij heel Oost- en Noord-Nederland tot hun werkgebied rekenen voor de infra en bouwwerkzaamheden, terwijl geheel Nederland, en ook buiten de landsgrenzen zij hun expertise willen inzetten op het gebied van bodemsaneringen. De bedrijven binnen de groep beschikken allemaal over de ISO-, VCA- en andere branche specifieke certificaten en zijn lid van Bouwend Nederland, VBW asfalt en het Asfalt Kennis Centrum AKC. Hun bedrijfscode voldoet geheel aan de richtlijnen van de SBIB en we hebben duurzaamheid hoog op de lijst staan.

 

Voor meer informatie: Schmidt Bouwmachines