Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Nooteboom Manoovr dieplader voor de Directrice

Nooteboom Manoovr dieplader voor de Directrice

Op zondag 6 oktober heeft de 43e editie van de Truckstar Mack & Speciaal Transportdag plaatsgevonden en als trotse hoofdsponsor was Nooteboom Trailers natuurlijk weer aanwezig. Het was een mooie zonnige dag met erg veel bezoekers op het militaire oefengebied ‘De Vlasakkers’ in Soesterberg. Ieder jaar breidt het evenement uit en er was dit jaar opnieuw een enorme hoeveelheid aan zwaar- en speciaaltransportcombinaties, mobiele kranen en Mack trucks te bekijken.

Nieuwe Nooteboom Manoovr voor L.A.W. Tol 

Op de Nooteboom-stand waren mooie zwaartransportcombinaties te zien van verschillende klanten. De Volvo-truck in het Nooteboom-rood stond met de imposante Mega Windmill Trailer. Daarnaast stonden Hegmann, Haegens en Herpertz met een 2-bed-4 EURO-PX, allen met een eigen unieke lading. En tenslotte beleefde de combinatie van Esmeralda Tol haar primeur. Zij toonde haar bekende Scania, ook wel ‘De Directrice’ genoemd, uitgerust met een gloednieuwe 4-assige Manoovr geladen met een Case CX370D rupsgraafmachine, eveneens van L.A.W. Tol.

Prijsuitreiking

Om 16.00 uur werd voor de tweede keer de Johan van de Water-awards uitgereikt. Deze prijs is vorig jaar door de organisatie van het evenement in het leven geroepen na zijn plotselinge overlijden. Er waren prijzen te winnen in drie categorieën: de mooiste lading, de mooiste mobiele kraan en de mooiste truck-trailercombinatie.

De onafhankelijke vakjury koos de firma Schoones uit Vinkel met een Caterpillar 770G dumper geladen op hun Nooteboom 2-bed-4 EURO-PX trailer achter de Volvo FH16-750 8x4/4 trekker als winnaar voor de mooiste lading. Het juryoordeel was: imposant, indrukwekkend en niet alledaags. De prijs voor de mooiste mobiele kraan ging naar J.Brouwer uit Nieuwegein, door de kleurstelling, uitstraling en algehele verzorging van hun Liebherr LTM 1110-5.2. H. van Dieren uit IJsselmuiden won de award voor de mooiste truck- en trailercombinatie met hun Scania P560 10x4*6 met de Nooteboom 2-bed-5 EURO-PX erachter. De vakjury was gecharmeerd van het complete plaatje en de zorg voor details van de combinatie van Van Dieren.

 

Voor meer informatie: Nooteboom Trailers