Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Matexpo 2021: Faymonville en MAX Trailer

Matexpo 2021: Faymonville en MAX Trailer

Faymonville en dochteronderneming MAX Trailer tonen een tweetal diepladers op stand. Daarnaast wordt er op de stand van A&D ook nog een MAX Trailer semi-dieplader tentoongesteld.

De nieuwe MultiMAX 1+3 van Faymonville is één van de tentoongestelde diepladers. Deze 4-assige semi-dieplader is uitgerust met een hydraulisch verbreedbare laadvloer van 2.490 mm naar 3.200 mm. Geen gesjouw meer met verbredingsplanken en de te laden machines staan op een breed en stabiel bed. Drie van de vier assen zijn gedwongen hydraulisch gestuurd en voorzien van afstandsbediening.

Het tweede tentoongestelde product is de MAX510 dieplader. Deze dieplader beschikt over pendelassen met een aslast van 12 ton en leverbaar met 2 of 3 aslijnen. Tevens is de zwanenhals afkoppelbaar en de laadvloer uitschuifbaar.

Op de stand van A&D wordt een MAX110 semi-dieplader tentoongesteld. Deze dieplader is leverbaar met 2, 3 of 4 assen die tevens hydraulisch gestuurd zijn. Aan de achterzijde zijn hydraulische kleppen gemonteerd.

Importeur voor Nederland: Hertoghs Carrosserieën 

 

Voor meer informatie: Faymonville