Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Matexpo 2021: Hyundai Machines Belgium

Matexpo 2021: Hyundai Machines Belgium

HMB Construction Equipment zal tijdens de Matexpo 2021 een grootdeel van haar leveringsprogramma tonen in de vorm van Hyundai graafmachines en wielladers. Daarnaast toont men ook de Morooka rupsdumper, aangevuld met Daemo sloopuitrustingsstukken.

Zoals gewend van HMB pakken ze groots uit met Hyundai machines op de stand. De reeks begint met de mini- en midigravers R17Z-9A, R25Z-9AK, R30Z-9AK, R35Z-9AK, R60CR-9A en afsluitend met de nieuwe HX85 die uitgerust is met een meerweg verstelbaar schuifblad.

Bij de mobiele graafmachines tonen ze de HW140 en HW160 en van de rupsgraafmachines de compacte HX145LCR en de nieuwe HX220AL die uitgerust is met een Cummins Stage 5 motor. Ook bij de wielladers zal er een nieuwe Stage 5 model getoond worden in de vorm van een HL970A.

Op de stand zal tevens een Morooka MST 3000VDR rupsdumper met roterende bovenwagen en een laadvermogen van 16 ton getoond worden.

Naast Hyundai en Morooka levert HMB ook Sherpa miniladers, Daemo sloopuitrustingsstukken, Keestrack zeven en Rubble Master brekers.

 Verhuuractiviteiten worden uitgebreid

Vanuit de tweede vestiging aan de Paul Christianstraat 5 in Assenede start HMB met verhuuractiviteit van Hyundai machines vanaf 8 ton. Deze verhuurservice zal operationeel worden begin 2022. Op deze wijze wil HMB nieuwe machinisten en eigenaren overtuigen van de degelijkheid, comfort en precisie van Hyundai. 

 

Voor meer informatie: Hyundai Machines Belgium