Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Zeppelin is verantwoordelijk voor Caterpillar stand op Bauma 2022

Zeppelin is verantwoordelijk voor Caterpillar stand op Bauma 2022

Zeppelin, de verkoop- en servicepartner van Caterpillar in Duitsland en twaalf andere landen in Europa en Eurazië, zal, zoals gebruikelijk, de bouwmachines van Caterpillar en haar diensten met betrekking tot het gebruik van bouwmachines presenteren op Bauma 2022 in München.

Tot nu toe hadden de twee groepen een gezamenlijke stand op 's werelds grootste handelsbeurs, maar nu heeft Zeppelin, als één van de grootste Caterpillar-partners ter wereld, de volledige verantwoordelijkheid op zich genomen. Bauma vindt plaats van 24 tot 30 oktober 2022.

Michael Heidemann, plaatsvervangend voorzitter van de Zeppelin Group Management, zegt: “We zijn trots om onze klanten op Bauma 2022 te presenteren met de nieuwste producten van wereldmarktleider Caterpillar en de uitstekende diensten van Zeppelin. Wij verheugen ons op persoonlijke contacten met onze talrijke zakenpartners. Onze toewijding aan Bauma is een duidelijk signaal aan onze klanten in Duitsland, Europa en Eurazië dat u op Zeppelin kunt vertrouwen”.

We weten dat het Zeppelin-team een ​​uitstekende ervaring zal creëren op Bauma 2022. Naast het ondersteunen van Zeppelin voor de beurs op de achtergrond, concentreert Caterpillar zich op het uitbreiden van haar marketingactiviteiten naar Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Eurazië (EAME) via meerdere kanalen”, voegt Christophe Pelé, Vice President van Caterpillar toe met verantwoordelijkheid voor EAEM, voeg toe.

 

Voor meer informatie: Zeppelin