Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Matexpo 2021: SMT

Matexpo 2021: SMT

Tijdens de 39e editie van de Matexpo toont SMT naast een aantal primeurs van Volvo en Sennebogen ook een zeer opmerkelijke machine, namelijk een unieke Volvo EC200E in Gold Rush editie.

Tijdens de beurs kan u deze unieke Volvo EC200E Gold Rush bewonderen op de SMT-stand. De graafmachine werd ontworpen ter ere van het 10de seizoen van het programma Gold Rush op Discovery Channel. De 20-tons machine, beschilderd met een goudlaag ter waarde van 6000 euro, werd geveild ten voordele van het goede doel. De opbrengst werd geschonken aan twee non-profitorganisaties: Building Homes for Veterans en Habitat for Humanity. De Belgische SMT-klant, De Baere uit Knesselare, is nu trotse eigenaar van deze prachtige machine.

Daarnaast worden voor het eerst op een beurs de 35 tons EC350E rupsgraafmachine en de compacte 13 tons mobiele EWR130E graafmachine van Volvo getoont. Dit wordt aangevuld met de compacte ECR50F minigraver, A40G knikdumper, L120H wiellader en DD25B tandemwals.

Van Sennebogen wordt er de 835 Hybride G-serie mobiele overslagmachine getoond. Dit is de eerste machine uit de nieuwe G-serie van Sennebogen.

SMT is ook leverancier van Holms veegborstels, hiervan tonen ze de PH300 opvangborstel en veegborstel.

Applicaties & online toepassingen

Via een simulator kunnen geïnteresseerden de toepassingen van Volvo Co-Pilot ontdekken. Hier kan men alles te weten komen over Dig Assist, Load Assist, Haul Assist, Compact Asssist of Pave Assist!

Ook het nieuwe online platform MySMT wordt getoond tijdens de beurs. Via dit plaform heeft de klant 24/7 toegang tot machine-informatie, administratie (offertes, orders en facturen), garantie-claims en kan u bovendien ook uw onderdelen eenvoudig online bestellen. 

 

Voor meer informatie: SMT