Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Matexpo 2021: Bergerat Monnoyeur

Matexpo 2021: Bergerat Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur ziet het dit jaar opnieuw erg groot tijdens de tweejaarlijkse internationale vakbeurs Matexpo. Naast machines en uitrustingsstukken van Caterpillar tonen ze ook diverse diensten van BM Rent en Eneria.

Caterpillar

Wat mag je van Bergerat Monnoyeur verwachten? Nieuwe machines met superieure prestaties, spitstechnologie, innoverende eigenschappen en functies… alles op maat van uw noden.

Laten we beginnen met de nieuwe middelgrote Cat D5 dozer: hij is de opvolger van de bekende D6N met superieure prestaties, een volautomatische transmissie en de meest uitgebreide selectie technologiefuncties. Hij is behendig en reactief en beschikt over voldoende vermogen voor het dozeren en finesse voor het nivelleren.

Benieuwd naar de compacte rupslader Cat 299D3? Of wil je de efficiëntie en comfort van de nieuwe Next Gen Cat M316 en M319 bandenkranen uittesten of de unieke Black Edition 315 rupskraan bewonderen? Ook de nieuwe wielladers laten hun van hun beste kant zien.

Elke machine kan uitgerust worden met Cat tools (hamers, bakken, multiprocessors…) volgens uw noden en projecten. 

Naast de Caterpillar nieuwigheden kan je natuurlijk het compleet assortiment bewonderen: de wielladers en graafmachines spelen een belangrijke rol in groeiende sectoren zoals wegenbouw, recyclage, mijnbouw, sloop, spoorwerken, vuilstorten, overslag en industrie. 

BM Rent by Bergerat Monnoyeur

Naast nieuwe machines, stelt bergerat Monnoyeur graag BM Rent by Bergerat Monnoyeur-verhuurafdeling voor tijdens Matexpo. Huurmachines zijn een belangrijk segment in het kader van specifieke projecten op korte en lange termijn. 

Eneria

De energie divisie Eneria heeft ook niet stilgestaan. Tijdens Matexpo pakken ze ook hieruit met onze laatste innovaties inzake Stage 5-emissietechnologie van Cat-motoren en de milieuvriendelijke XQP-generatoren voor constructie en verhuur activiteiten (voor verkoop, leasing of verhuur). 

 

Voor meer informatie: Bergerat Monnoyeur Belgium