Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Yanmar onthult nieuwe merkslogan – TOGETHER WE BUILD

Yanmar onthult nieuwe merkslogan – TOGETHER WE BUILD

Yanmar Compact Equipment heeft zijn nieuwe merkslogan “Together We Build” onthuld. De lancering van deze nieuwe slogan is het resultaat van uitgebreid wereldwijd onderzoek en overleg met personeel, dealerpartners en klanten. Het vertegenwoordigt ook een belangrijke strategische stap in het transformatietraject van Yanmar CE.

"Ons doel is om samen met onze dealerpartners sterkere relaties op te bouwen en een nog grotere klantwaarde te creëren", aldus CEO Giuliano Parodi. "Together We Build" benadrukt echt onze toewijding om Yanmar CE te transformeren en om ons met de hulp van onze dealers te concentreren op het creëren van een nieuwe en opwindende ervaring voor onze klanten. Onze transformatie omvat niet alleen onze producten met nieuwe en alternatieve brandstoftechnologieën, maar ons hele bedrijf, waarbij waardecreatie centraal staat.

Hoewel de woorden "Together We Build" misschien een nieuwe uitdrukking zijn, is de gedachte erachter van fundamenteel belang voor Yanmar CE en zijn klanten. De essentiële waarden die aan het merk ten grondslag liggen, vormen een modern bedrijf dat luistert naar klanten, vertrouwen opbouwt bij partners, zeer bekwaam is en een hands-on benadering van zaken heeft, maar bovenal klanten kan inspireren en in staat stellen om hun uiteindelijke doelen te bereiken.

"Together We Build is wat wij en onze dealerpartners altijd hebben geprobeerd te doen met onze klanten", legt Elsie De Nys, Global Director Channel and Brand Development uit. “Hun succes is altijd ons succes geweest. We hebben ze altijd proberen te helpen bouwen aan hun bedrijf en tegelijkertijd aan het onze. Het verschil is nu dat de positieve vooruitgang die we boeken in ons bedrijf, ons het vertrouwen hebben gegeven om naar onze klanten te gaan en te zeggen dat dit is waar we voor staan.

Met de slogan "Together We Build" heeft Yanmar CE een krachtige maar eenvoudige boodschap voor klanten, dealerpartners en voor het hele Yanmar CE-team. Het gaat om een ​​gedeeld commitment en om gedeelde ambities en doelen. In een wereld die snel verandert, is "Together We Build" een positieve boodschap van saamhorigheid en hoop met de belofte om een ​​betere toekomst voor iedereen op te bouwen.

Importeurs voor België: Cebeko
  FM Bouwmachines
Importeur voor Nederland: Geert-Jan de Kok

 

Voor meer informatie: Yanmar