Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

UMS winnaar bij de CES 2022 Innovation Awards

UMS winnaar bij de CES 2022 Innovation Awards

Urban Mobility Systems gevestigd in Oss is een clean-tech engineeringsbedrijf dat emissievrije bouwmachines en mobiliteitsoplossingen mogelijk maakt.

Op initiatief van de Consumer Technology Association (CTA) vinden jaarlijks de CES Innovation Awards plaats voor technologieproducten. In totaal wisten dertien Nederlandse techbedrijven, in diverse categorieën, een CES Innovation Award te winnen. 

De jury - deskundigen uit de industrie - beoordeelde op innovatie, engineering, functionaliteit en op het thema ‘tech solutions for a responsable future’.

Urban Mobility Systems B.V. is zeer vereerd om verkozen te zijn als een van de scale-up winnaars in de categorie ‘Sustainability, Eco-Design & Smart Energy’ met de inzending ‘Zero Emission conversion kit for construction equipment’ 

De bekenmaking hiervan was op 14 oktober 2021 tijdens ‘CES Unveiled’ RAI Amsterdam in de categorie ‘Sustainability, Eco-Design & Smart Energy’. De inzending betrof de ‘Zero Emission conversion kit for construction equipment’

Tijdens de CES 2022 Innovation Awards van 5 tot en met 8 januari 2022 vertegenwoordigt 

Urban Mobility Systems, samen met 69 andere Nederlandse Tech start- en scale-up organisaties, Nederland in Las Vegas. CES trekt gemiddeld meer dan 170 duizend bedrijven en investeerders uit 160 landen. Ter voorbereiding volgen de bedrijven een trainingsprogramma van het ministerie van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

De CES (Consumer Electronic Shows) reikt vóór de daadwerkelijke beurs, traditioneel prijzen uit aan een select aantal uitvindingen van ‘voortreffelijk ontwerp en techniek’. 

 

Voor meer informatie: UMS