Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Mobiele Komatsu graafmachines nu nog krachtiger

Mobiele Komatsu graafmachines nu nog krachtiger

De opnieuw ontworpen Komatsu mobiele graafmachines PW148-11, PW158-11 en PW160-11 voldoen nu aan de Stage 5-emissienormen en bieden nog meer prestaties, nieuwe functies en toegevoegde waarde voor elke klus.

De nieuwe producten betekenen maximaal comfort voor de machinist, intelligente veiligheidsoplossingen, intuïtieve ergonomie, aanzienlijke vooruitgang in rijprestaties en bestuurbaarheid, onderhoudsgemak, een beproefd en getest Komatsu uitlaatgasnabehandelingssysteem, het hoogste niveau van standaardspecificaties en een reeks speciale uitrustingen zodat uw nieuwe Stage 5-machine perfect is afgestemd op uw behoeften.

Elke klus is uniek”, zegt Michael Wadsack, Product Manager bij Komatsu Europe. “En iedereen eist volledige inzet van onze klanten en hun machines. Daarom hebben we de nieuwe Komatsu mobiele graafmachines ontwikkeld voor maximale prestaties en maximaal comfort voor de machinist, met de laagst mogelijke bedrijfskosten en inspanning. Komatsu's graafmachines met milieuvriendelijke, hoogwaardige technologie doen hun werk. Probeer het!"

 Naast een toename van het vermogen van 20 kW (27 pk), bieden alle nieuwe Komatsu-motoren in de PW148-11 en PW158-11 een lager brandstofverbruik en een hogere rijsnelheid bergop. Standaard is een Komatsu roetfilter gemonteerd. Met de krachtige en schone nieuwe motoren wordt het werk sneller, kosteneffectiever en met minder CO2-uitstoot gedaan.

 De nog veelzijdigere, geoptimaliseerde mobiele graafmachines zijn nu vooraf uitgerust voor de installatie van een optioneel draaikantelstuk. Ze bieden ook de optie van een ergonomische stuurwiel, een optionele automatische graafrem en een geoptimaliseerde, luchtgeveerde premium bestuurdersstoel met geïntegreerde bedieningshendelconsoles.

 De grotere veelzijdigheid verbetert ook het bestuurderscomfort. Alle werkzaamheden kunnen vanuit de cabine worden uitgevoerd. De optionele joystickbesturing maakt nauwkeurig manoeuvreren mogelijk, zelfs in krappe ruimtes. Dit bespaart tijd en zorgt voor veilig en comfortabel werken.

 Het machine- en wagenparkbeheer van Komtrax en het onderhoudsprogramma Komatsu Care geven een geruststellend gevoel van veiligheid. De digitalisering van machinegegevens, samen met Komatsu Care, zorgt voor een goede planning van middelen en onderhoud. Het houdt de machinebeschikbaarheid hoog en de bedrijfskosten laag - zonder extra kosten.

 De vraag naar milieuvriendelijke oplossingen neemt toe en de milieuregelgeving - vooral in steden - wordt steeds strenger. De compacte wielgraafmachines PW148-11, PW158-11 en PW160-11 volgens Stage 5 voldoen aan alle aanbestedingseisen en zijn een investering in de toekomst.

 

Importeur voor de Benelux: BIA Group