Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Sany mobiele en compacte graafmachines, nu met Stage 5 motoren

Sany mobiele en compacte graafmachines, nu met Stage 5 motoren

Met de mobiele graafmachine SY155W en de compacte graafmachine SY155U heeft Sany zich goed gepositioneerd in de 15 ton-klasse voor Europa. Dankzij de laatste update voldoen de machines aan de strengere emissiegrenswaarden voor stikstofoxide, koolmonoxide, koolwaterstoffen en fijnstof die binnen de EU gelden – kortom de emissie-eisen van Stage 5.

Voor Sany-klanten betekent de update van de twee succesvolle modellen SY155W en SY155U naar Stage 5 specifiek het volgende: Meer toepassingen, met name in grootstedelijke gebieden, en meer kansen op het gebied van inkoop. De bewezen voordelen van beide compacte units blijven echter hetzelfde.

De SY155W brengt hoge prestaties naar de snelwegen

De mobiele graafmachine van 15 ton maakt indruk in de civiele techniek, op stedelijke bouwplaatsen of in de tuin- en landschapsarchitectuur dankzij zijn flexibiliteit - allemaal op wielen. Het grote voordeel: u kunt moeiteloos korte afstanden afleggen van de ene bouwplaats naar de andere. Ook het hydraulisch systeem heeft zijn waarde bewezen. Het omvat bijvoorbeeld de omschakeling van de bakcilinder, de voorbereiding voor de bediening van een snelwissel en twee extra hydraulische functies. Om aan de specifieke Europese eisen te voldoen, heeft Sany de giek uitgevoerd als verstelbare giek. 

Stabiel, ook bij kleine zwenkradius

Het machineconcept van de SY155W is zo geavanceerd dat de graafmachine onder alle omstandigheden stabiel blijft. De feedback van de klant is verrassend positief, omdat een hoge mate van stabiliteit tijdens het gebruik doorslaggevende voordelen biedt.

Werken in een kleine ruimte – SY155U compacte graafmachine 

Zelfs de compacte graafmachine SY155U is nu nog milieuvriendelijker als er hard wordt gewerkt op bouwplaatsen in Europa. De short radius-machine heeft de voorkeur voor gebruik in grondwerken, voor laadwerkzaamheden en in de wegenbouw. Het is hiervoor perfect ontworpen omdat het dankzij de korte zwenkradius minder ruimte nodig heeft om zijn volledige prestaties te benutten en toch stabiel blijft.

Perfect uitgerust, rechtstreeks uit de fabriek

 Of het nu op rupsen of op wielen is, graafmachines zijn bij Sany standaard buitengewoon goed uitgerust. De twee extra hydraulische functies reageren volledig proportioneel op bewegingen op de joystick. Uitstekend comfort tijdens de dagelijkse werkzaamheden wordt onder meer geboden door de luchtgeveerde stoel en een radio met luidsprekersysteem. Een camera en LED-werklampen bieden extra veiligheid en verbeteren het zicht rondom, ook tijdens lange werkdagen.

Principieel beproefde merkcomponenten

Vanaf het begin heeft Sany vertrouwd op kerncomponenten van gerenommeerde fabrikanten. De focus ligt hier op betrouwbaarheid en beschikbaarheid van reserveonderdelen. Dit geldt in het bijzonder voor de SY155W en de SY155U. In deze modellen zijn componenten van Bosch Rexroth (rijaandrijving), van ZF (assen) of van Deutz/Isuzu (motor) gemonteerd.

Importeur voor België: Palmaers
Importeur voor Nederland: DNL Machines & Equipment

 

Voor meer informatie: Sany Europe