Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Vier maal voor de bouw

Vier maal voor de bouw

Kässbohrer toont vier nieuwe aanhangers en opleggers die speciaal voor de bouwbranche zijn ontwikkeld.

De drie-assige K.TAN aanhangwagen is ontwikkeld voor klanten die zowel werkzaam in de bouw als ook de bosbouw. Met een eigengewicht vanaf 5.500 kg bied de aanhangwagen een hoog laadvermogen en is brandstof besparend bij lege retourritten. De vlakke laadvloer met lichte afschuining aan de achterzijde is uitgevoerd met verschillende sjorogen met een capaciteit van 8 tot 10 ton. Verder is de vloer voorzien van meerdere rijen om potrongen te plaatsen.

Die drie-assige K.SPA.MR 3 oplegger is 6.900 mm uitschuifbaar en voorzien van een wielkuip. Deze volledig vlakke oplegger bezit een chassis van S700MC staal voor het vervoer van lange en zware lasten. Ook deze is aan de achterzijde licht afgeschuind. Ook deze is voorzien van de nodige sjorogen en kan voorzien worden van potrongen. Als optie kan er gekozen worden voor een liftas en breedteverlichting.

De K.SLH 4 is een uitschuifbare hydraulisch gestuurde vier-assige semi-dieplader voorzien  hydraulische oprijschotten. Het tot 6.200 mm bed heeft een hoogte van slechts 875 mm. Met een eigengewicht van slechts 13.000 kg beschikken de luchtgeveerde assen over een technische aslast van 12.000 kg.

Een echte allrounder is de vier-assige K.SLA R 4 uitschuifbare en hydraulisch gestuurde semi-dieplader geschikt. Het bed is voorzien van vier wielkuipen om bijvoorbeeld wielladers of bosbouwmachines zo laag als mogelijk te laden. Deze dieplader weegt slechts 13.250 kg en is eveneens voorzien van een robuust chassis van S700MC staal.

Importeur voor België: Truck Company
Importeur voor Nederland: TB Truck & Trailer Service Ede

Voor meer informatie: Kässbohrer