Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Hyundai investeert voor € 150 miljoen in productiefaciliteiten

Hyundai investeert voor € 150 miljoen in productiefaciliteiten

Hyundai Construction Equipment (HCE) investeert € 150 miljoen (US $ 170 miljoen) in zijn Ulsan-productiefabriek in Zuid-Korea, waardoor de capaciteit met 50% wordt vergroot tot meer dan 15.000 machines per jaar. De verhuizing zal de groeiende aanwezigheid van Hyundai op de snelgroeiende wereldwijde markt voor bouwmachines ondersteunen en tegelijkertijd een productiebasis bieden voor een nieuwe generatie elektrische en waterstofaangedreven machines.

Hyundai Construction Equipment investeert € 150 miljoen in zijn fabriek in Ulsan om zijn concurrentiepositie in de snelgroeiende bouwmachinesbusiness te versterken. De investering, die in de komende vier jaar wordt gerealiseerd, zal de productie in de gigantische fabriek met 4.800 eenheden per jaar verhogen, waardoor de jaarlijkse capaciteit op 15.000 graafmachines, wielladers en andere bouwmodellen komt.

Het bedrijf zal de productie- en assemblagefuncties die momenteel in Fabriek 1 en Fabriek 2 zitten, samenvoegen tot één faciliteit, waardoor de stroom van processen wordt vereenvoudigd en de besparingen worden vergroot door maximale efficiëntie. Dit zal de werkuren die gemoeid zijn met de productie van machines verminderen en de logistieke kosten in de hele supply chain verlagen. De verhuizing zal ook de ecologische, sociale en bestuurlijke factoren van HCE weerspiegelen, waarbij milieuvriendelijke submaterialen worden gebruikt bij het uitvoeren van binnen- en buitenafwerking.

Het bedrijf vergroot zijn marktaandeel in elke regio van het bedrijf door in te spelen op de huidige markttrends in de wereldwijde markt voor bouwmachines en door vooruit te kijken naar de eisen van de klant voor de infrastructuur- en bouwprojecten van morgen. Het bedrijf is ook van plan te profiteren van de recente lancering in de VS van het 'Build Back Better World (B3W)-initiatief voor ontwikkelingslanden.

HCE heeft in 2020 aangekondigd dat het van plan is om een ​​reeks graafmachines op de markt te brengen die worden aangedreven door waterstofbrandstofcellen, geproduceerd in samenwerking met Hyundai Motors, dat zijn grootste autofabriek in Ulsan heeft. Het bedrijf heeft al een reeks door waterstof aangedreven industriële vorkheftrucks onthuld die naar verwachting in 2023 zullen worden gelanceerd, terwijl het doorgaat met het ontwikkelen van de apparatuur met lage en CO2-emissies die door de klant van de toekomst zal worden geëist.

"Het versterken van het concurrentievermogen van de Ulsan-fabriek is de eerste uitdaging die moet worden aangegaan om de wereldwijde top 5 te bereiken, het doel van de divisie bouwmachines van de Hyundai Heavy Industries-groep", aldus CEO Choi Cheol-gon.

"Met deze investering zullen we ons merkconcurrentievermogen verder vergroten door bouwmachines efficiënter te produceren en te leveren."

In november 2020 voltooide HCE de bouw van een technologie-innovatiecentrum en investeerde het € 57,4 miljoen (US $ 65 miljoen). Het nieuwe centrum omvat 16 laboratoria met meer dan 100 onderzoekers. Het is betrokken bij onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten die gericht zijn op milieuvriendelijke technologieën, hoogrenderende en geluidsreductietechnologieën en een virtueel verificatiesysteem. De site voert ook kwaliteitsonderzoek en verificatie uit van componenten en voltooide apparatuur.

Hyundai Construction Equipment zal blijven investeren in het bedrijf om ervoor te zorgen dat het bedrijf de sprong maakt om een ​​wereldwijd productiebedrijf van topniveau te worden. HCE voltooide in juni 2021 een centrum voor kwaliteitsborging voor het verifiëren van de betrouwbaarheid van componenten en vernieuwde in juni 2021 zijn wereldwijde trainingscentrum voor het ontwikkelen van uitstekende menselijke hulpbronnen. Nu ligt de focus op het verhogen van de productie-efficiëntie en het bouwen van de infrastructuur voor de snelle groei die is gepland voor de komende jaren.

Importeur voor België: Hyundai Machines Belgium
Importeur voor Nederland: Van der Spek Vianen

 

Voor meer informatie: Hyundai Construction Equipment Europe