Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Doosan vult naar beneden aan met Tobroco-Giant wielladers

Doosan vult naar beneden aan met Tobroco-Giant wielladers

Doosan Infracore Europe heeft een exclusieve leveringsovereenkomst getekend met het in Nederland gevestigde Tobroco-Giant, een toonaangevende fabrikant van compacte wielladers voor intern transport, constructiewerkzaamheden, verhuur, landbouw en landschapsarchitectuur.

Volgens de nieuwe overeenkomst zullen geselecteerde compacte wielladers door Tobroco-Giant worden geproduceerd in de oranje kleuren van Doosan en onder de naam Doosan worden verkocht via de Europese dealers van het merk. 

Chris Jeong, CEO van Doosan Infracore Europe, verklaarde: “Wij verheugen ons enorm op de samenwerking met Tobroco-Giant. Doosan Infracore is voortdurend op zoek naar verbetering en uitbreiding van het productaanbod, om ervoor te zorgen dat onze klanten de meest innovatieve en concurrerende oplossingen voor hun behoeften hebben. Met Tobroco-Giant hebben we een partner met jarenlange ervaring en een hoogwaardig assortiment compacte wielladers.

Toine Brock, CEO van Tobroco-Giant zei: “Deze nieuwe samenwerking met Doosan is de volgende mijlpaal in de groei van ons bedrijf. Doosan staat bekend om hun innovatieve producten en klantenservice, wat goed past bij ons. We kijken ernaar uit om met Doosan samen te werken om de markt voor compacte wielladers te laten groeien.

Doosan Infracore Europe zal in 2022 de eerste modellen introduceren die onder de overeenkomst zullen worden geleverd in de gewichtscategorie van 3.500 tot 5.000 kg. In totaal omvat de nieuwe samenwerking vijf compacte wielladers die in heel Europa zullen worden gedistribueerd. Ook zullen er nog meer details komen over de aanbouwdelen die van toepassing zijn op de gehele serie. 

 

Voor meer informatie: Doosan Equipment