Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Hybride Kobelco voor KMS

Hybride Kobelco voor KMS

Kriekaard Multi Service B.V. uit Waarde heeft, via de Kemp Groep uit De Meern, een Kobelco SK210HLC-10 hybride rupsgraafmachine in ontvangst genomen.

Uniek aan de hybride Kobelco is dat de energie voor de aandrijving niet enkel wordt opgewekt door de zwenkmotor. De 25kW generatormotor laadt het accupakket continue. Door het vliegwieleffect kost dit zeer weinig energie en wordt de batterij zelfs bij stationair draaien opgeladen. De zwenkmotor van de hybride is volledig elektrisch én bij iedere graafcyclus ondersteunt de elektromotor de conventionele brandstof motor. Hierdoor kan met een lager toerental hetzelfde werk worden verzet. De Kobelco SK210HLC-10 met groot accupakket met lithium-ion technologie is één van de meest succesvolle hybride machines in zijn klasse.

De Kemp Groep heeft de hybride Kobelco voor KMS in De Meern voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan onder andere; een Pladdet kantelstuk, een FreshFilter overdruksysteem, treeplank met klompenhaken, gereedschapskist op de onderwagen en extra LED-werkverlichting. 

Op iedere Kobelco, klein of groot, geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Op het hybride gedeelte zelfs 5 jaar of 10.000 uur garantie! 

Over KMS (Kriekaard Multi Service B.V.)

Kriekaard Multi Service B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden in het grondverzet, sloopwerk en bestratingen. Vakwerk, kwaliteit, service en professionaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. De kern van de werkzaamheden van KMS zijn grondwerk, sloopwerk en bestratingen. Tot de klantenkring behoren bedrijven, particulieren en instellingen.

Voor meer informatie: Kemp Groep