Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Veelzijdige Hitachi ZX250LC-7 voor Bonne Grondwerken

Veelzijdige Hitachi ZX250LC-7 voor Bonne Grondwerken

Onlangs leverde Pladdet een gloednieuwe Hitachi ZX250LC-7 2p rupsgraafmachine af bij firma Bonne Grondwerken uit Damme. Deze nieuwe aanwinst heeft een dienstgewicht van 28 ton en geeft de machinist de volledige controle en ultiem comfort.

Met deze Hitachi uit de nieuwe 7-serie kun je rekenen op de hoogste kwaliteit, uitzonderlijke veiligheid en lagere bedrijfskosten. Dit veelzijdige model is geschikt voor een breed scala aan taken en beschikt over constante bewaking van de motor en hydrauliek-olie. Het onderhoud is op te volgen via de ConSite Pocketapp. Verder heeft deze Hitachi 7-serie een ruimere en luxere cabine met gesynchroniseerde beweging van console en stoel, een Bird eye- camera van 270 graden, een vernieuwd 8-inch antireflectie scherm met DAB radio en een Bluetooth functie.

Het geoptimaliseerde TRIAS III hydraulisch systeem zorgt voor minder brandstofverbruik en een hogere efficiëntie. De machine is uitgerust met een hydraulisch verstelbare giek en 3D GPS. Pladdet ruste de machine uit met een kettingkist tussen de rupsen, treeplank aan de cabine en een eigen Pladdet snelwissel en brede bak.

 

Voor meer informatie: Pladdet