Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Collé Rental & Sales breidt haar activiteiten uit naar Denemarken

Collé Rental & Sales breidt haar activiteiten uit naar Denemarken

Met de opening van de nieuwe vestiging in Odense (DK) heeft Collé totaal 19 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en nu ook Denemarken.

Deze nieuwe vestiging kadert in de uitbreidingsstrategie van het bedrijf naar Noord-Europa. Hiermee versterkt Collé Rental & Sales haar marktpositie in Denemarken, maar tegelijk ook in het grensgebied tussen Denemarken en het noorden van Duitsland (omgeving Flensburg)”, aldus directeur Frits Collé. De vestiging is gesitueerd in de buurt van Odense, centraal gelegen in het zuiden van Denemarken op het eiland Funen. Odense is de op 2 na grootste stad van Denemarken. 

Centrale locatie

Het verzorgingsgebied van deze nieuwe Collé-vestiging strekt zich uit over de regio Odense, de oostelijke regio omgeving Kopenhagen, de westelijke regio omgeving Esbjerg, en tenslotte de noordelijke regio omgeving Aarhus.
De nieuwe vestiging heeft een totale oppervlakte ca. 12.000 vierkante meter en is voorzien van een magazijn, werkplaats en kantoorruimtes. Het pand is gunstig gelegen vlakbij de snelweg E20, de belangrijke oost-westverbinding in het zuiden van Denemarken, die loopt van Esbjerg via Kolding, Odense en Kopenhagen naar Malmö in Zweden.

 

Voor meer informatie: Collé Rental & Sales