Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Compacte Hitachi voor rioolwerkzaamheden

Compacte Hitachi voor rioolwerkzaamheden

De Hitachi ZX225USLC-7 2P is een van de nieuwste modellen van Hitachi in de nieuwste ZX-7 serie. De Bokx had met de ingebruikname van deze machine dan ook een Zeeuwse primeur!

Met een zwenkradius aan de achterzijde van slechts 1680 mm en de kleine zwenkradius aan de voorzijde die slechts 2360 mm bedraagt, is het met deze machine mogelijk om te werken in smalle ruimtes.

Met een volledig nieuwe uitstraling en een cabine die rondom de machinist is ontworpen, is de Hitachi Zaxis 7-serie klaar voor de toekomst. Motoren die uiteraard voldoen aan de nieuwste Stage 5 emissienorm, leveren hun vermogen aan het zeer efficiënte TRIAS III hydraulisch systeem dat uit drie pompen bestaat.

De ruime en luxe cabine is voorzien van een parallelruitenwisser en de joysticks zijn op het verende stoelonderstel geplaatst. Alle functies zijn optimaal af te lezen op het grote 8” tabletachtig display. Uiteraard ontbreken Bluetooth, Dab+, ‘rondom-zicht’ camera’s niet in deze riante werkplek.
Dankzij de nieuwe olie sensoren wordt de kwaliteit van de motorolie en de hydrauliekolie continu bewaakt.

Speciaal voor de rioleringswerkzaamheden, koos De Bokx ervoor om de machine te voorzien van een SMP ST18 draaikantelstuk voorzien van grijpermodule. Verder werd de machine compleet geleverd met een kettingkist in de onderwagen, voorbereiding voor overdruk, Groeneveld automatisch vetsmeersysteem en werd de machine in de bekende bedrijfskleuren gespoten.

 

Voor meer informatie: Pladdet