Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Introductie van de nieuwe Allu zeefbakken: Veloci

Introductie van de nieuwe Allu zeefbakken: Veloci

Allu is verheugd om de nieuwe Velcoi-serie te lanceren voor compacte graafmachines, laders, verreikers en tractoren.

De bak van de Allu Veloci zeefbak is gemaakt van staal met volledig gelaste verbindingen. Deze constructie is getest en gegarandeerd voor de maximale bedrijfsbelasting. De zeefsterren zijn gemaakt van polyurethaan, waardoor het materiaal erdoor kan vallen zonder dat het materiaal verplettert of versnippert. Groot materiaal en vuil blijven in de bak achter terwijl ze gescheiden zijn van herbruikbaar materiaal. Deze functie is vooral handig bij composteren wanneer de vegetatie in de bak blijft en wordt gescheiden van het herbruikbare materiaal in plaats van te worden versnipperd tot het eindproduct.

Allu Veloci zeefbakken zijn ontworpen voor maximale efficiëntie. De zeefsterren creëren een roterende beweging in de bak, zeef en mengt het materiaal, waardoor een hoogwaardig eindproduct voor gebruik ontstaat.
Jeroen Hinnen Allu Global Sales Director; “Het is een spannende tijd, Allu introduceert de nieuwe Veloci, op maat gemaakt voor kleinere graafmachines. De Veloci zal onze ondersteuning aan onze klanten en onze operationele aanwezigheid versterken. De verkoop start in geselecteerde Europese landen."

De Veloci-serie is verkrijgbaar in vijf modellen met verschillende afmetingen voor een verscheidenheid aan zeef-, meng- en beluchtingstoepassingen. Alle modellen zijn uitgerust met twee hydraulische motoren voor maximale verwerkingskracht. De Veloci heeft een dubbelwandige vloer, waardoor hij robuust en duurzaam is, zelfs in veeleisende omgevingen en met veeleisende materialen.
Belangrijke toepassingsgebieden:
-Landschapsarchitectuur
-Utiliteitsaanneming
-Recyclinginstallaties
-Verhuur

Importeur voor de Benelux: Van Laecke Group

 

Voor meer informatie: Allu