Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Hybride Kobelco voor Hoondert

Hybride Kobelco voor Hoondert

J. Hoondert en Zn B.V. uit ’s-Heerenhoek heeft, via de Kemp Groep, een Kobelco SK210HLC-10 in ontvangst genomen. Naast de zeer populaire Kobelco SK210HLC-10 hybride graafmachine heeft Hoondert ook een Kobelco SK85MSR rupsgraafmachine in gebruik genomen. Wij wensen Hoondert veel draaiplezier met beide Kobelco’s!

Uniek aan de hybride Kobelco is dat de energie voor de aandrijving niet enkel wordt opgewekt door de zwenkmotor. De 25 kW generatormotor laadt het accupakket continue. Door het vliegwieleffect kost dit zeer weinig energie en wordt de batterij zelfs bij stationair draaien opgeladen. De zwenkmotor van de hybride is volledig elektrisch én bij iedere graafcyclus ondersteunt de elektromotor de conventionele brandstof motor. Hierdoor kan met een lager toerental hetzelfde werk worden verzet. De Kobelco SK210HLC-10 met groot accupakket met lithium-ion technologie is één van de meest succesvolle hybride machines in zijn klasse.

De Kemp Groep heeft de hybride Kobelco voor Hoondert in De Meern voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan onder andere; een SMP draaikantelstuk, centrale smering, extra contragewicht, Topcon positioning systeem, treeplanken, gereedschapskist op de onderwagen en extra LED-werkverlichting. 

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Op het hybride gedeelte zelfs 5 jaar of 10.000 uur garantie. 

Over Hoondert

Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richt Hoondert zich ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van kennis en ervaring breidt Hoondert voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op een eigen vakgebied. Het machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kan men grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. 

Voor meer informatie: Kemp Groep