Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Jokeras maakt flexibele inzet mogelijk

Jokeras maakt flexibele inzet mogelijk

Voor een flexibel gebruik heeft het Zwitserse Orllati gekozen voor twee variabele 'Joker'-assen op haar Faymonville VarioMAX dieplader.

De Orllati Group is met meer dan 850 medewerkers een van de belangrijkste spelers in de bouwsector in Franstalig Zwitserland, met name in de kantons Vaud en Genève.
Om zijn zware bouwmachines te vervoeren, heeft het bedrijf zijn uitrusting versterkt met een modulaire diepladercombinatie uit de VarioMAX Plus-reeks van Faymonville. De sterke punten zijn het hoge laadvermogen, de modulaire veelzijdigheid en de eenvoudige bediening.
Naast een 5-assig en een 3-assig assenstel heeft Orlatti gekozen voor twee variabele ‘Joker’-assen die niet alleen tussen de zwanenhals en de voorste assen kunnen worden gemonteerd, maar ook tussen het diepbed en de achterste assen. Dit unieke principe zorgt voor maximale flexibiliteit als het lastgewicht of de toelaatbare aslasten dit aanbevelen.

Voor het transport van een Liebherr LR44-funderingsmachine van de Liebherr-productielocatie in Oostenrijk naar de locatie in Orllati, hebben de Zwitserse specialisten een Joker-as toegevoegd om een 4+5-combinatie te creëren. Het transport verliep vlekkeloos en de VarioMAX Plus met smalbed en gieksleuf overtuigde als nieuw zwaarlastvoertuig in de Orllati-vloot.

Importeur voor Nederland: Hertoghs Carrosserieën 

 

Voor meer informatie: Faymonville