Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Geheel naar wens

Geheel naar wens

Recent leverde Pladdet een nieuwe mobiele graafmachine af bij Gunter Grondverzet in Sint-Maartensdijk. De ZX155W-7 werd van de nodige opties voorzien en is met de blauwe bedrijfskleur een prachtige aanvulling van het machinepark.

Bij de nieuwe serie mobiele graafmachines van Hitachi is met name gekeken hoe de machine verbeterd kon worden voor de machinist. Zo is het interieur van de cabine vergroot, de geïntegreerde console met joysticks veert mee met de stoel, het zicht rondom is nog beter dankzij het Aerial Angle-camerasysteem. De korte draaicirkel van de ZX155W-7 is ideaal voor het werken op krappe locaties.

De machine werd opgebouwd naar de wens van Gunter Grondverzet. Zo werd de machine onder andere voorzien van brede Nokian banden, Groeneveld smeersysteem, maaifunctie, trekhaak, hijsoog onder de lepelsteel, extra LED-verlichting en zwaailampen, SMP ST15 draaikantelstuk en bakken uit eigen fabriek.

Met de strak gespoten blauwe bedrijfskleur is deze compleet uitgeruste machine een echte blikvanger geworden. De machinist Arjan Kraal was dan ook erg in zijn nopjes met zijn nieuwe Hitachi.

 

Voor meer informatie: Pladdet