Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Hitachi viert 50-jarig jubileum met open dag op 17 september

Hitachi viert 50-jarig jubileum met open dag op 17 september

Hitachi Construction Machinery (Europe) N.V. en daarmee natuurlijk ook Hitachi CM Nederland vieren dit jaar het 50-jarig jubileum. Een belangrijke mijlpaal die gevierd wordt met personeel, klanten, dealers en overige geïnteresseerden tijdens een open dag op zaterdag 17 september.

Op het terrein van Hitachi Construction Machinery (Europe) N.V. in Amsterdam wordt van 10:00 tot 16:00 uur een uitgebreid programma georganiseerd. Zo is het tijdens deze dag mogelijk om een kijkje te nemen in de nieuw ingerichte fabriek, diverse machines te testen en natuurlijk te genieten van een hapje en een drankje. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten.

Succes vieren

HCME heeft een lange weg afgelegd sinds de oprichting in Oosterhout in 1972. Onder leiding van de heer Okajima werd toen gestart met vier medewerkers. In vijf decennia is HCME uitgegroeid tot een succesvolle multinationale organisatie, met eersteklas productiefaciliteit in Nederland en wordt het ondersteund door een uitgebreid dealernetwerk.
Tegenwoordig heeft HCME meer dan 700 mensen in dienst. Het bedrijf richt zich op het leveren van betrouwbare, klantgerichte oplossingen in heel Europa, delen van Afrika en Israël. Hierbij staan sterke waarden als eerlijkheid, oprechtheid, respect voor het milieu, sociaal bewustzijn, respect voor anderen en verantwoordelijk management centraal.
Onder de vlag van HCME is Hitachi CM Nederland door de jaren heen uitgegroeid tot een vooraanstaande en servicegerichte leverancier van grondverzet-, bouw- en sloopmachines. Dagelijks zetten 70 medewerkers zich volledig in voor het leveren van maatwerkoplossingen aan klanten in Nederland. 

Bouwen aan de toekomst

Met het oog op de toekomst bouwt Hitachi CM Nederland voort op haar reputatie voor de levering van kwalitatief hoogwaardige en technologisch geavanceerde machines om oplossingen op maat te bieden.  Deze betrouwbaarheid blijkt wel uit het feit dat Hitachi machines standaard een Powertrain garantie van 5 jaar of 9.000 uur krijgen. En in het geval van service of reparaties is met vestigingen in Oosterhout en Hoogeveen, flexibele buitendienst monteurs én een uitgebreid netwerk aan dealers altijd een oplossing voor handen. 

Daarnaast biedt Hitachi met het Premium Rental programma ondernemers de mogelijkheid om hun machinepark zo efficiënt mogelijk te kunnen beheren. Klanten kunnen hiermee kosten besparen en inspelen op kansen. Hitachi Premium Rental is het flexibele machinepark waar ondernemers de nieuwste machines, met alle mogelijke opties en aanbouwdelen, kunnen huren tegen een scherp tarief. Door het succes van dit programma zal het aanbod machines de komende jaren verder uitgebreid worden. 

De nieuwste (elektrische) machines zelf testen

De open dag biedt klanten de mogelijkheid om een de nieuwste generatie Hitachi machines zelf te testen op het demoterrein. De Zaxis-7 graafmachines en ZW-7 wielladers zijn ontworpen om de winstgevendheid voor eigenaren te verbeteren, met een uitzonderlijk brandstofverbruik en betrouwbaarheid. Ze bieden een ongeëvenaard niveau van comfort en veiligheid voor machinisten.

Op het gebied van elektrische machines kunnen bezoekers een primeur verwachten. De nieuwe ZX55U-6 EB wordt officieel pas tijdens Bauma onthuld, maar zal samen met de ZE85 tijdens de open dag te bewonderen zijn. Dit geeft Nederlandse klanten de eerste mogelijkheid om zich te laten overtuigen van de stille kracht van beide Hitachi modellen.

 

Aanmelden kan via: Hitachi CM Open Dag