Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Internationaal debuut voor de Goldhofer Trailstar

Internationaal debuut voor de Goldhofer Trailstar

Samen met de Stepstar semi-dieplader presenteert Goldhofer zijn nieuwe Trailstar luchtgeveerde aahanger van de Star-familie dit jaar op de IAA Transportation in Hannover van 20 t/m 25 september.

De drie- tot vijfassige luchtgeveerde aanhanger biedt transportbedrijven maximale flexibiliteit en hoogwaardige techniek in combinatie met een minimaal eigen gewicht. Het nieuwe ontwerp maakt een optimaal gebruik van de laadruimtelengte en het laadzwaartepunt mogelijk.

De nieuwe Trailstar neemt de vele bewezen voordelen van de Stepstar-lijn voor de trailersector over als onderdeel van Goldhofer's antwoord op de huidige groeiende vraag naar flexibele transportoplossingen. Net als de Stepstar, is de Trailstar uitgerust met tal van intelligente details, waaronder een praktisch ladingbeveiligingssysteem, nauwsluitende pocketharingen en het praktische opritsysteem voor een extreem lage oploophoek voor lagevloervoertuigen. De nieuwe aanhanger heeft ook 10 tons sjorpunten over de volledige lengte van de laadvloer. Optioneel is een zeer brede, diepe en lange ggieksleuf leverbaar voor het transporteren van graafmachines met grote gieken.

De innovatieve trailer heeft nog meer te bieden: “Zoals alle voertuigen in de Star-familie heeft hij een optimale verhouding tussen laadvermogen en eigen gewicht. Bovendien beschikken de 4- en 5-assige versies over een zelfsturende besturing voor nog meer wendbaarheid”, zegt Markus Albrecht, Product Line Manager voor de Star-familie bij Goldhofer. Daarnaast heeft de flexibele aanhanger Wader-containergrendels voor het transporteren van 10-voets bouwcontainers. De Trailstar is ook verkrijgbaar met de nieuwe Goldhofer CargoPlus-banden voor een asbelasting van tien of twaalf ton en biedt een laadhoogte van slechts 780 mm (-60/+140 mm). Met zijn uitgebreide productportfolio in de Stepstar-familie plus de nieuwe Trailstar, stelt Goldhofer transportbedrijven in de bouw- en transportsector in staat universele ladingen economisch, betrouwbaar, snel en veilig te vervoeren. “Met de Star-familie hebben we een ongecompliceerde, robuuste en economische productlijn ontwikkeld die onze klanten betekenisvolle voordelen biedt in termen van de veelzijdigheid van hun wagenparken. De strategie voor gemeenschappelijke onderdelen die is aangenomen voor de Star-familie levert schaalvoordelen op bij het beheer van het wagenpark voor onze klanten voor een grotere winstgevendheid”, voegt Robert Steinhauser, Sales Manager Europa/Noord-Afrika bij Goldhofer toe. Deze flexibele oplossingen maken Goldhofer tot een sterke partner voor de dagelijkse bedrijfsvoering en helpen de kosten onder controle te houden met behoud van bewezen kwaliteit en korte levertijden.

Dankzij het intelligente ontwerp, slimme details, een praktisch assortiment accessoires en eenvoudige, gebruiksvriendelijke bediening is de Goldhofer Stepstar zeer gewild. Het gebruik van hoogwaardige premiumcomponenten loont ook: uit de feedback van klanten blijkt dat de hoge kwaliteitsstandaard zorgt voor langere onderhoudsintervallen en dus aanzienlijk lagere totale eigendomskosten in vergelijking met vergelijkbare voertuigen.

Goldhofer presenteert de Stepstar en de Trailstar, beide in vierassige uitvoering, op IAA Transportation in hal 25, stand C07.

Importeur voor Nederland: Matrax

 

Voor meer informatie: Goldhofer