Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Nieuwe Fuchs MHL350F voor J. Baremans

Nieuwe Fuchs MHL350F voor J. Baremans

Onlangs heeft Van der Spek Vianen een nieuwe Fuchs MHL350F bij J.Baremans Zand en Grindhandel & Puinrecycling B.V in Etten-Leur in gebruik gesteld. De nieuwe Fuchs MHl350F vervangt na vele tevreden draaiuren een Fuchs MHL350D.

Met zijn 35 ton eigen gewicht en overslagbereik van 16 meter is de nieuwe MHL350F in staat om in Etten-Leur eenvoudig op- en overslagwerkzaamheden uit te voeren waarbij hoofdzakelijk schepen worden gelost in de trechters of op vrachtwagens. 
Om het bereik van 16 meter te halen is Fuchs MHL350F is uitrust met een 8,5 meter giek en een 7,2 meter lepelsteel. Het bereik is gemeten van het hart van de draaikrans tot aan de pen van de lepelsteel, het bereik aan de buitenzijde van de grijper is zelfs ruim 17,5 meter.  

In de MHL350F is de zeer duurzame en zuinige Deutz TCD 6.1. L6 is 6-cilinder Stage-5 motor met gemonteerd welke 160 kW (218 pk) vermogen levert. Het geleverde vermogen wordt overgegeven aan de zeer efficiënte Linde hydraulische pompen welke beide 330 liter/min geven. Hierdoor is de machine zeer snel en krachtig bij een zeer laag brandstofverbruik. Doormiddel van AdBlue en een katalysator wordt uiteraard voldaan aan de laatste emissie-eisen, actief regenereren met het daarbij behorende extra brandstofverbruik en kosten behoren tot het verleden. 
LED-verlichting zorgt ervoor dat ook in de vroeg- en late uren veilig gewerkt kan worden met goed zicht op het uit te voeren werk. De nieuwe Fuchs MHL350F is geleverd in de bekende gele bedrijfskleur van Baremans. 

J. Baremans Zand en Grindhandel & Puinrecycling

Op industrieterrein Zwartenberg heeft Baremans een modern ingericht locatie waar vele producten worden op- en overgeslagen. Hiervoor wordt uiteraard ook de nieuwe Fuchs MHL350F ingezet. De overgeslagen producten kunnen zowel los als in de trechter worden gestort. 
Naast de op- en overslag wordt ook puin ingenomen welke door een gecertificeerde puinbreker wordt gebroken zodat er weer gecertificeerde granulaten kunnen worden geleverd. 

 

Voor meer informatie: Van der Spek