Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Collé Rental & Sales plaatst mega order bij Nooteboom

Collé Rental & Sales plaatst mega order bij Nooteboom

Collé Rental & Sales, gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van machines & materieel voor o.a. de bouw, heeft een mega order geplaatst van 26 diepladers bij Nooteboom Trailers.

De levering omvat 26 stuks 3- en 4-assige semidiepladers met zelfsturende naloopassen uit het Nooteboom SMART programma. Via ingehuurde charters heeft Collé in de afgelopen jaren zeer positieve feedback gehad over de Nooteboom semidiepladers, waardoor Collé heeft besloten deze mega order aan Nooteboom te gunnen. 

Start levering

In totaal worden 20 stuks 3-assige semidiepladers (OSDS-48-03EB) en 6 stuks 4-assige semidiepladers met uitschuifbare laadvloer (OSDS-58-04V) geleverd. De semidiepladers zijn bestemd voor de diverse vestigingen van Collé in Europa. Inmiddels zijn de eerste semidiepladers aan Collé Rental afgeleverd.

Uitvoering

De semidiepladers kenmerken zich door een zeer laag eigen gewicht een geringe laadvloerhoogte en een sterk en robuust chassis. De 3-assige semidieplader zijn allen uitgevoerd met 5 meter automatisch hydraulisch uitvouwbare opritten met roostervloer en een hydraulische zwanenhals oprit. Hierdoor kunnen hoogwerkers tot ca. 36 ton zeer efficiënt en veilig op de laadvloer en op de zwanenhals worden geladen. De 4-assige uitschuifbare semidiepladers zijn uitgevoerd met laadvlakverbreding en bieden hebben een laadvermogen van ca. 45 ton. Deze semidiepladers en worden vooral ingezet voor het transport van rupsbouwmachines en wielladers. Speciaal voor deze toepassing zijn de opleggers uitgerust met extra versterkte 4 meter hydraulisch uitvouwende opritten.

Over Collé

Met ruim 120 jaar ervaring is Collé Rental & Sales één van de grootste verhuurbedrijven in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sittard en hebben 17 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Luxemburg. De verhuurvloot van Collé omvat ca 22.000 machines, voornamelijk heftrucks, hoogwerkers, verreikers en graafmachines. Om deze machines op de gewenste klantlocatie af te leveren, beschikt Collé over zo’n 90 trekker-oplegger combinatie. 

 

Voor meer informatie: Nooteboom Trailers