Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Dunnewind blijft verduurzamen met de aanschaf van een Case CX250E rupsgraafmachine

Dunnewind blijft verduurzamen met de aanschaf van een Case CX250E rupsgraafmachine

Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe Case CX250E rupsgraafmachine geleverd aan Dunnewind Grond- en Sloopwerken B.V. te Ommen.

Voor machinist Gerard Haverkort alweer de derde Case op rij. Na vele prettige draaiuren op zijn Case CX210B en CX250C, is hij nu in zijn nopjes met de nieuwe Case CX250E. De nieuwste Stage 5-conforme rupsgraafmachine van Case zet nieuwe normen neer op het gebied van productiviteit, efficiëntie en comfort voor de machinist.
Enkele van de kenmerken van de machines zijn: nieuwe FPT Industrial (FPT) Stage 5-motor; een verbeterd cabineontwerp en verbeterde hydraulische bedieningselementen. Dankzij het Case Intelligent Hydraulic System (CIHS), nieuwe werkmodi, telematica, een geoptimaliseerde cabinebesturingslay-out en de nieuwste brandstofefficiënte motoren behoort de geheel nieuwe E-serie tot de meest productieve, concurrerende en efficiënte graafmachines op de markt.

Voor meer comfort en veiligheid voor de machinist zijn de Case graafmachines uitgerust met een groot aantal standaardfuncties in de cabine die zijn ontworpen om de algehele bedrijfservaring te verbeteren. Deze omvatten een grote 10 inch touchscreen monitor met vijf configureerbare knoppen; hangende joystickconsoles; grotere opbergvakken en volledig verstelbare ergonomische stoelen.
Naast de ruime standaard opties, is de machine verder op wens geheel compleet uitgevoerd met treeplanken aan beide zijden, LED-lampen, extra gereedschapskist, Ventox overdruk en Leica GPS. Tevens is het contragewicht gespoten in het kenmerkende Dunnewind rood.
Deze machine zal worden ingezet voor de vele diverse werkzaamheden binnen de Dunnewind Groep.

 

Voor meer informatie: Schmidt Bouwmachines