Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Kastelein neemt unieke Kobelco SK260LC-11 in gebruik

Kastelein neemt unieke Kobelco SK260LC-11 in gebruik

P. Kastelein B.V. (bestaande uit Verhuur- en hoveniersbedrijf P. Kastelein B.V. en Aannemingsbedrijf P. Kastelein B.V.) uit Zegveld heeft opnieuw een Kobelco aan het machinepark toegevoegd. Deze unieke Kobelco SK260LC-11 2PB is zeer compleet uitgerust.

De Kobelco SK260LC-11 met hydraulisch verstelbare giek kenmerkt zich door de ongekende prestaties, de grote efficiëntie en de hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al vele machinisten overtuigd. De nieuwe -11 generatie voldoet uiteraard aan de nieuwste Stage 5-emissienormen. 

De extra cilinder onder deze verstelbare giek geeft de Kobelco SK260LC-11 naast veel uitduwkracht ook extra hoogte voor langere damwandplanken of profielen. De extra uitduwkracht maakt het makkelijker om damwandplanken eruit te trekken. Deze cilinder wordt voor het grondwerk verwijderd voor meer snelheid en om brandstof te besparen.

De giekconfiguratie is door Beco Vianen getekend en geproduceerd. Deze heeft nu een bereik van 13 meter in de hoogte en in afstand. Door Nijhuis Engineering is er een Helics LMB opgebouwd, waardoor de machine als funderingsmachine is gekeurd.

De Kobelco SK260LC-11 2PB voor P. Kastelein B.V. is onder andere voorzien van een Engcon EC-Oil QS70 automatisch snelwisselsysteem, voorbereiding overdruk, automatisch smeersysteem, GPS van Topcon, slangbreukbeveiliging, treeplanken, brede rupsplaten, extra werkverlichting en een lasthaak aan de binnenzijde van de lepelsteel. Ook is er een Engcon EC226-QS70 afneembaar draaikantelstuk met gripper bij de Kobelco afgeleverd. De Kobelco rupsgraafmachine is tevens in de bedrijfskleuren gespoten en door Kemp Groep voorzien van belettering.  

Over Aannemingsbedrijf P. Kastelein

Het Aannemingsbedrijf van P. Kastelein richt zich op het aannemen van grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden. Men is gespecialiseerd in de waterbouw, denk hierbij aan beschoeiingen, damwanden, bruggen en oeverconstructies. Daarnaast bent u bij P. Kastelein B.V. voor de totale GWW aan het juiste adres. De grote diversiteit en het totaalpakket aan kunnen bieden is de kracht van P. Kastelein B.V. 
Kastelein werkt voor diverse soorten opdrachtgevers: denk hierbij aan aannemers, gemeenten, bouwbedrijven, ontwikkelaars, provincies en recreatie- en waterschappen. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep