Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Komatsu voorziet de PC138US-11 van een Stage 5 motor

Komatsu voorziet de PC138US-11 van een Stage 5 motor

Komatsu Europe is verheugd de nieuwste graafmachine PC138US-11 aan te kondigen als nieuwe toevoeging aan zijn graafmachinefamilie die voldoet aan de Stage 5-emissienormen.

Deze verbeterde Komatsu-machine werd in oktober gepresenteerd tijdens Bauma 2022 in München. De PC138US-11 behoudt alle klantwaarden van het vorige model en profiteert bovendien van de Stage 5-emissieconformiteit door gebruik te maken van een bewezen Komatsu-nabehandelingssysteem.

De nieuwe PC138US-11 doet veel meer dan alleen voldoen aan de Stage 5- emissievoorschriften”, zegt Alex Visentin, Product Manager bij Komatsu Europe. “Perfect ontworpen om te werken in drukke stedelijke omgevingen of om op één rijstrook te werken dankzij de bijna-nul zwenkradius, biedt de PC138US-11 ook geweldig heffen en graafkracht in vergelijking met andere graafmachines. Uitstekend zicht, verder verbeterd door de nieuwe KomVision-camera-optie, gecombineerd met een breed scala aan opties, maken deze nieuwste Komatsu-rupsgraafmachine tot de favoriete compacte hulp van iedereen op het werkterrein”.

Met een groeiende vraag naar milieuoplossingen en stedelijke gebieden die steeds gevoeliger worden voor emissies, biedt de PC138US-11 Stage 5-rupsgraafmachine de klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan elke aanbesteding, milieukwalificaties aan te tonen en hun investering toekomstbestendig te maken.

Op Bauma 2022 toonde Komatsu de PC138US-11 met een zogenaamde Super Long Front, bestaande uit een 6490 mm lange monogiek en 4930 mm lepelsteel voor een bereik op maaiveld van ruim 12 meter. Ideaal voor het maaien of uitbaggeren van sloten.

Importeur voor België: Bia Belgium
Importeur voor Nederland: Bia Nederland

 

Voor meer informatie: Komatsu Europe