Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

BKT lanceert nieuwe band voor mobiele graafmachines

BKT lanceert nieuwe band voor mobiele graafmachines

Primeur op de BKT-stand tijdens Bauma 2022 was de EM 933 Super band voor mobiele graafmachines met uitzonderlijk comfort en superieure tractie. Het unieke ontwerp van de zijwang beschermt tegen het binnendringen van stenen.

Onderzoek naar innovatieve oplossingen die geschikt zijn voor specifieke behoeften door BKT stopt nooit. Vandaag lanceert de multinationale onderneming uit India EM 933 Super, een band die is ontworpen voor graafmachines bij graaf- en laadwerkzaamheden, complexe activiteiten waarbij banden een sleutelrol spelen.
Er zijn veel onderscheidende kenmerken van dit nieuwe product. Het biedt een uitstekend zijwandontwerp met een uitstekende rib die het nauwe contact van twee banden mogelijk maakt zonder dat een speciale rubberen ring nodig is om het binnendringen van stenen te voorkomen.

Uitstekend rijcomfort, uitstekende zelfreinigende eigenschappen en eersteklas tractie, zelfs onder moeilijke en uitdagende omstandigheden, ronden het profiel van deze nieuwigheid en zijn exclusieve loopvlakontwerp af.
EM 933 Super werd als première getoond op Bauma 2022 op de stand van BKT, verkrijgbaar in de maat 290/90 – 20. 

 

Voor meer informatie: BKT Tires